SVIM ĐACIMA BILO JE ZABRANJENO DA SLIKAJU OVU NASTAVNICU: Zbog njenih GRUDI i povratka na radno mesto, organizuju se protesti, preti se BOMBAMA i izbacivanjem iz škole! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka iz Kanade već je neko vreme u centru pažnje jer je pokazala kako joj izgledaju grudi. Iako biste prvo pomislili da ima silikone, ona tvrdi da su prirodne.

SVIM ĐACIMA BILO JE ZABRANJENO DA SLIKAJU OVU NASTAVNICU: Zbog njenih GRUDI i povratka na radno mesto, organizuju se protesti, preti se BOMBAMA i izbacivanjem iz škole! (FOTO)

Foto: YouTube/Toronto Sun

Profesorka iz Kanade Kajla Lemije prvenstveno je tvrdila da nije transrodna već da je rođena kao "interseksualna". Naime, ona se pojavila sa plavom perikom, našminkana i sa ogromnim grudima za koje je tvrdila da su prirodne, ali niko nije poverovao u to. 

Kako je davno istakla ona ima gigantomastiju, retko stanje kada grudi postaju preterano velike. Ona je u procesu tranzicije od 2021. godine.

Problem nastaje kada je prošle godine počela da radi u jednoj srednjoj školi. Tada kreću neprestane pretnje upućene ostalom osoblju škole, pa tako i njoj. Učenicima je takođe zaprećeno da će biti suspendovani ako je slikaju ili snimaju.

Sada, Kajla je ponovo angažovana kao profesorka, te je to nateralo školu da preduzme nove mere bezbednosti. Roditelje srednjoškolaca u školi Nora Frensis Henderson u Hamiltonu, direktor škole upozorio je da bi moglo doći do protesta.

Foto: Twitter/Printscreen

Nastavnica iz Kanade

- Pišemo vam danas jer očekujemo da bi škola koju vaše dete pohađa ove godine, Nora Frances Henderson, mogla privući određen nivo pažnje javnosti i želimo saopštiti šta to znači za vas, vašu decu i našu školu - napisao je direktor Tom Fišer  u dopisu i dodao:

- Ako budu protesti, komuniciraćemo sa vama otvoreno i što je češće moguće kako bi učenici bili bezbedni - i podeliti sve operativne planove - navodi se.

Objašnjava da će preduzeti sve kako bi zaštitili učenike i nastavnicu.

Ove sigurnosne mere uključuju "da učenici ulaze i izlaze iz zgrade koristeći zadnja vrata" i "zaključavanje spoljnjih vrata tokom školskih sati, samo korišćenje prednjih glavnih vrata tokom školskih sati", prema dopisu. "Svi učenici i posetitelji moraće da koriste interfon za ulazak i izlazak iz zgrade", a od roditelja se traži "da pošalju mejl ili telefonom da se najave pre dolaska u školu".

Foto: Twitter/Printscreen

Nastavnica iz Kanade sa velikim grudima

U memorandumu je objašnjeno da odbor ima "obvezu poštovanja ​​individualnih prava i prema svima se moraju odnositi s dostojanstvom" dok se učenici pripremaju da pozdrave novu nastavnicu, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading