ĆERKE BARAKA OBAME KAO DIVLJE: U noćnom provodu bez BRUSHALTERA i golih stomaka, a tek kada vidite kako mlađa izgleda (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke Mišel i Baraka Obame uhvaćene su u provodu, provokativno obučene.

ĆERKE BARAKA OBAME KAO DIVLJE: U noćnom provodu bez BRUSHALTERA i golih stomaka, a tek kada vidite kako mlađa izgleda (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Ćerke Baraka Obame

Ćerke Mišel i Baraka Obame Malija i Saša nisu tako često u javnosti, ali ovoga puta uhvaćene su kako se ludo provode u jednom popularnom klubu u Los Anđelesu. Provokativno obučene, i jedna i druga, nisu mogle a da ne budu neprimećene.

Saša je diskretno pokazala grudi i pirsing na pupku. Stajling je bio upotpunjen čipkastim korsetom sa zanimljivim dezenom i uskim pantalonama.

Foto: www.profimedia.rs

Ćerka Mišel i Baraka uhvaćena u provodu

Pletenice u visokom konjskom repu bile su prvo što je primetno.

Njena sestra Malija takođe je bila izuzetno primećena u spuštenim pantalonama i crnoj otvorenoj bluzici, dok zanimljiva ljubičasta torba nije mogla da prođe nezapaženo.  Takođe, svetlucava ogrlica i šareno prstenje izgledaju kao milion dolara na njoj. Inače, ona je nedavno diplomirala na Sveučilištu Južna Kalifornija. 

Foto: www.profimedia.rs

Druga ćerka u Los Anđelesu

Klub su napustile oko četiri ujutru, a sele su u automobil gde su ih čekali prijatelji.

Inače, do sada nismo imali prilike da ih vidimo u ovakvim modnim kombinacijama već su bile smerno obučene. Vremenom, menjale su stil i počele su da nose izazovnije komade, piše "Pejdž siks".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading