ZA SANDALE JELENE ĐOKOVIĆ TREBA POSEBNA "VEZA": Iako koštaju 1.000 evra SVUDA su rasprodate, a ona ih za posao nosi ovako (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena od stila Jelena Đoković, ovoga puta pokazala je fantastične sandale koje svaka žena mora imati - ili bar neke slične.

ZA SANDALE JELENE ĐOKOVIĆ TREBA POSEBNA "VEZA": Iako koštaju 1.000 evra SVUDA su rasprodate, a ona ih za posao nosi ovako (FOTO)

Foto: Profimedia

Jelena Đoković nikada ne maši kada je moda u pitanju. Iako bi mnogi rekli "lako je njoj, ima novca", svi možemo biti u saglasnosti da isti taj novac ne kupuje ukus i stil. Iako je činjenica da Jelena nosi skupe modele popularnih dizajnera, ona ih iskombinuje tako da odevna kombinacija izgleda još opuštenije i bolje.

Ovoga puta, supruga najboljeg tenisera Novaka Đokovića priprema se za predavanja koja će organizovati njegova fondacija. 

Kada se priprema za posao, Jelena bira kamel nijansu za suknju, i bebi plavu oversajzd košulju. Ipak, najefektnije su na njoj sandale poznatog brenda Dior. "J`Adior" je slogan koji je ispisan duž ove trake, a predstavlja igru reči u francuskom izrazu "J`Adore", što znači "Obožavam". Salonke u nežnoj bež boji imaju špicast vrh i blago zakošenu petu. Ovaj model postoji u dve verzije, sa nižom petom od 4 centimetara i višom od 10 centimetara.

Mnoge poznate dame su oduševljene ovim modelom sandala jer su izuzetno praktične i lako se uklapaju šta god da obučete. Koštaju oko 1. 000 evra, a za čas se rasprodaju te je upravo ovaj model nedostupan. Na jednom poznatom prodajnom sajtu stoji poruka da je potrebna posebna porudžbina za njih, kako prenosi "Lepa i Srećna".

Pogledajte još upečatljivih stajlinga Jelene Đoković:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading