NOLE MORSKI VUK! Đoković uživa za sve pare, teško rivalima kad napuni baterije

Autor:

Sport

08.08.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak u Crnoj Gori uživa sa porodicom u morskim čarolijama, jaše konje, obilazi postojbinu predaka, peva po koncertima, testira čulo ukusa, ali i pomalo trenira za Sinsinati i US open.

NOLE MORSKI VUK! Đoković uživa za sve pare, teško rivalima kad napuni baterije

Foto: Profimedia

Novak Đoković uživa za svoju dušu. Najbolji srpski teniser ovo leto, između Vimbldona na kojem je poražen u finalu od Karlosa Alkaraza i povratka u SAD gde će najpre igrati na mastersu u Sinsinatiju od 13. do 20. avgusta, baterije puni u Crnoj Gori. Odmara se Nole sa porodicom na obali Jadrana kao i u nekoliko ranijih navrata i pomalo trenira u obližnjem kompleksu. Koliko se opustio svedoči to što je čak pustio bradu, a vremena za sređivanje imaće dok se ne vrati pred publiku.

Uživa naš teniser, narodski rečeno, za sve pare, i drži se oprobanog recepta koji mu očigledno donosi mir, što su Đokovići ovekovečili na drušvenim mrežama, a nisu se skivali ni od pogleda slučajnih prolaznika i fotoreportera željnih dobre priče. Tako su Novak, supruga Jelena i deca Stefan i Tara kupali u Bokokotorskom zalivu, ali i uživali u svojevrsnim igrama bez granica na gumenim toboganima i platformama postavljenim na vodi.


Plovili su Đokovići i jahtom i uživali u vodenim sportovima, poput vožnje skutera. Jedna od plovidbi ih je navela i do Dubrovnika u Hrvatskoj gde su otišli na izlet.

 

 


Išao je Novak na izlete i u unutrašnjost Crne Gore i to jašući konja. Posetili su Đokoviću Durmitor, igrao je Nole čak i fudbal sa Stefanom na Žabljaku. Nije srpski as propustio priliku da poseti zavičaj svojih predaka u Jasenovom Polju.

 

 

Foto: Srpski telegraf

Novak na koncertu Vlada Georgieva

Opustili su se Novak i Jelena i na koncertu, a ove godine im se boravak u Crnoj Gori poklopio sa nastupnom Vlada Georgieva. Uživali su, a ugođaj nije poremetila ni kiša, koja nije izazvala "prekid kao na Vimbldonu", što je šaljivo konstatovao i sam pevač.

 

 


Dao je Novak sebi oduška i po pitanju hrane, naravno u svojim okvirima onoga što jede. Tako je na primorju obilazio restorane kao sav normalan svet, ostavljao uobičajene bakšiše, a nije mu bilo teško ni da se slika sa obožavaocima koji su mu nakratko remetili mir. Primera radi, juče je bio u restoranu poznate pevačice Nevene Božović i njenog supruga gde su popričali i slikali se za uspomenu, a sve je osvanulo i na društvenim mrežama.

 

 

 

 


Nema sumnje da će Đoković posle ovakvog odmora osvežen i rasterećen otputovati u Ameriku. Tamo će pokušati da osvoji Sinsinati na kojem je slavio 2020. a onda mu je ulazak u SAD zabranjen sve do ove godine jer nije vakcinisan protiv korone. Potom sledi glavni razlog odlaska "preko bare" a to je napad na četvrti US open i, što je još važnije, 24. grend slem kako bi se izjednačio sa slavnom Margaret Kort.

 

 

Foto: Tanjug/AP

Puni baterije za Ameriku - Novak Đoković

Osvajanje titula u Sinsinatiju i Njujorku doneće mu izgledno povratak na tron muškog tenisa s obzirom na to da ne brani bodove. S druge strane, lider ATP liste Alkaraz, koji trenutno nastupa na mastersu u Torontu u nameri da dodatno umakne Novaku, brani 180 bodova u Sinsinatiju i čak 2.000 na US openu koji je osvojio 2022, a trenutna razlika je samo 430 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading