SAZNAJEMO: Porodica Đoković PROŽIVELA DRAMU u Crnoj Gori!

Autor:

Sport

03.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak se, zajedno sa svojom najmilijima, našao u teškoj situaciji.

SAZNAJEMO: Porodica Đoković PROŽIVELA DRAMU u Crnoj Gori!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa porodicom

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, novi je stanovnik Herceg Novog.

Naime, naš as je kupio dupleks u tamošnjem elitnom naselju Portonovi, pa je tako svom vlasništvu pridodao još jednu nekretninu.

Inače, u okviru dupleksa koji je Đoković kupio nalazi se i bazen, na kom se pre nekoliko dana dogodila dramatična situacija, čiji je glavni akter bila porodica Đoković, na čelu sa Tarom, Novakovom ćerkom.

- U njihovom bazenu, koji se nalazi u dupleksu u Portonovom, se zaglavila kornjača. Tara, Novakova ćerka, je iste sekunde počela da plače, pošto joj je bilo jako žao životinje. Novak je odmah pozvao zaposlene, koji su se dali u akciju izvlačenja kornjače, a na kraju su uspeli da je spasu, na oduševljenje svih - ispričao je za Republiku izvor blizak porodici Đoković.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković sa porodicom

Najbitnije od svega jeste da je čitava situacija vrlo brzo završena na pravi način, a svakako da je najviše oduševila Tara, koja je pokazala kako ima osećaj za životinje.

Što se samog Novaka tiče, on je nakon poraza u finalu Vimbldona, proveo vreme sa svojom porodicom, prvo u Hrvatskoj, a zatim i u Crnoj Gori, kako bi se što bolje spremio za nastavak sezone.

Podsetimo, Đoković će ovog leta konačno zaigrati na američkom tlu, gde nije nastupao još od 2021. godine. Noleta prvo čeka masters u Sinsinatiju, a zatim će igrati i na US openu, gde će pokušati da po 24. put podigne grend slem pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading