ĐOKOVIĆI POSTAVILI JEDAN KRUPAN USLOV! Misteriozna dadilja potpisala TAJNI UGOVOR pre nego što su je Novak i Jelena Đoković primili u kuću!

Autor:

Sport

11.07.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez toga nije mogla da priđe Stefanu i Tari.

ĐOKOVIĆI POSTAVILI JEDAN KRUPAN USLOV! Misteriozna dadilja potpisala TAJNI UGOVOR pre nego što su je Novak i Jelena Đoković primili u kuću!

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković u društvu misteriozne dadilje

Porodica Đoković uvek privlači puno pažnje.

Novak je već godinama jedan od najboljih tenisera planete i svaki njegov korak pod lupom je javnosti, pa je tako u centar pažnje dospela i misteriozna žena koja se već neko vreme pojavljuje u njegovom boksu.

Kasnije je utvrđeno da je u pitanju dadilja koja je morala da prođe ozbiljne razgovore kako bi prišla Stefanu i Tari, te se brinula o njima, a Đokovići su joj kao stavku u ugovoru ubacili i jedan krupan uslov.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Ova mlada dama bila je u obavezi da sa porodicom Đoković potpiše ugovor o tajnosti, kako intima i detalji iz privatnog života slavnog tenisera i njegove familije ne bi dospeli u javnost. Ona neće smeti da kaže niti jednu reč o životu u kući Đokovića, te će njen boravak tamo zauvek ostati pod velom misterije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković u društvu misteriozne dadilje

 

Za sada su Jelena i Novak veoma zadovoljni radom ove devojke čije ime je i dalje nepoznato. Takođe, i ona je prezadovoljna uslovima, Stefan i Tara je obožavaju, a vremenom je postala neizostavni deo porodice.

Podsetimo, misteriozna dadilja putuje sa Đokovićima gde god se oni nalaze, pa je tako trenutno u Londonu gde Nole u utorak, ne pre 16 časova, igra četvrtfinale Vimbldona protiv Rusa Andreja Rubljova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading