OTVORENO GLASANJE ZA "PRIJATELJA PORODICE 2023": 24 kompanije se takmiče za prestižno priznanje

Autor:

Vesti

03.08.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekat „Prijatelj porodice" realizuju Privredna komora Srbije (PКS) i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju

OTVORENO GLASANJE ZA "PRIJATELJA PORODICE 2023": 24 kompanije se takmiče za prestižno priznanje

Foto: PKS

Glasanje za „Prijatelja porodice 2023", kompanije koje su u okviru svoje delatnosti na najbolji način uskladile poslovne i porodične obaveze zaposlenih, otvoreno je do utorka 15. avgusta. Svi zainteresovani za svoje favorite mogu glasati putem sajta https://prijateljporodice.rs/glasanje/.

Za prestižno priznanje „Prijatelj porodice 2023" konkurisale su 24 kompanije u tri kategorije – mala i srednja preduzeća, velika preduzeća i javna preduzeća, čiji je većinski vlasnik država. Za mala, srednja i velika preduzeća glasači mogu dati po jedan glas, za najviše tri kompanije, dok u kategoriji javnih preduzeća mogu glasati za jednu firmu.

Projekat „Prijatelj porodice" realizuju Privredna komora Srbije (PКS) i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju sa ciljem podizanja svesti o značaju povezivanja rada i roditeljstva, i kreiranja radne atmosfere u kojoj će zaposleni imati mogućnost da daju svoj maksimum održavajući balans između posla i porodice. 

Кvalitetno usklađivanje poslovnog i porodičnog života i isticanje primera dobre prakse, jača odnose u porodici, daje podršku mladim ljudima da se ostvare u ulozi roditelja, ali i unapređuje poslovanje, društvenu odgovornost i standarde privređivanja.  

O izboru najboljih primera „Prijatelja porodice 2023", odlučuje stručni žiri, javnost, kao i zaposleni u kompanijama. Ceremonija proglašenja pobednika i dodele priznanja „Prijatelj  porodice 2023" biće organizovana tokom jeseni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading