ĐOKOVIĆI SLOMLJENI! Iznenadna SMRT Novakove NAJVEĆE NAVIJAČICE potresla ČITAVU FAMILIJU srpskog tenisera!

Autor:

Sport

28.07.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba.

ĐOKOVIĆI SLOMLJENI! Iznenadna SMRT Novakove NAJVEĆE NAVIJAČICE potresla ČITAVU FAMILIJU srpskog tenisera!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković važi za jednog od najboljih tenisera u istoriji ove igre, te ni ne čudi što ima brojne navijače širom planete.

Sada u Noletovoj kući vlada velika žalost pošto je osoba koja je Đokovića obožavala iznenada preminula.

Jelena Đoković oglasila se na društvenim mrežama povodom smrti poznate Noletove navijačice Padme Radžan!

Sećam se Padme vrlo dobro! Divna duša je bila. Kada me ljudi zagrle, obično vide koliko sam sitna. Ali se sećam, kam sa zagrlila nju, osetila sam koliko je nežna, lomljiva. Koliko ljubavi, i ljubaznosti sam osetila prilikom susreta - napisala je Jelena i dodala:

 

 

- Moje saučešće porodici, njeno dvoje dece koju je veoma volela i o kojoj je brinula. Zaista sam tužna i slomljenog srca što saznajem za njenu smrt. Svi smo voleli njen njen entuzijazam i strast i cenili smo njenu podršku tokom godina. Počivaj u miru.

Padma je bila članica Nolefan Florida grupe i često se borila za prava srpskog tenisera, pa je prošle godine pokrenula peticiju da se Đokoviću dopusti da uđe u Sjedinjene Američke Države.

- Apsolutno ne postoji razlog, u ovom stadijumu pandemiju, da se Đokoviću ne dozvoli nastup na US Openu 2022. godine. Vlada SAD-a i USTA (teniska federacija SAD) moraju da sarađuju i dozvole mu da se takmiče. Ako nevakcinisani teniseri iz Amerike mogu da igraju, Đokoviću, kao jednoj od legendi ovog sporta, mora biti dozvoljeno da igra - govorila je tada ona.

Pogledajte i kako je Padma Radžan izgledala:

 

 

Datum i vreme sahrane biće naknadno poznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading