ŠTA TO RADIŠ, NOLE? Srbin STRASNO uhvatio suprugu, Jelena se PREPUSTILA UŽIVANJU! (FOTO)

Autor:

Sport

22.07.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruće scene na primorju.

ŠTA TO RADIŠ, NOLE? Srbin STRASNO uhvatio suprugu, Jelena se PREPUSTILA UŽIVANJU! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Meč na Centralnom terenu trajao je čak 4 sata i 42 minuta, a Đoković je po završetku rešio da odmori, te je prvo viđen na crnogorskom, a zatim i hrvatskom primorju.

Poslednje fotografije koje su stigle iz Dubrovnika pokazale su da se Novak i Jelena odlično zabavljaju u komšiluku. Bračni par Đoković uslikan je u strasnom zagrljaju - Nole je uhvatio suprugu, a ona se prepustila uživanju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

 

Takođe, svi su se porodično zabavili na zanimljivom vodenom parku sa preprekama, te su isti napustili sa osmehom na licu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

 

Podsetimo, Đoković je u Hrvatsku uplovio luksuznom jahtom, a trenutno "puni baterije" za predstojeće američke izazove.

Novak će imati desetak dana da se odmori, pre nego krene sa pripremama za turneju po Americi. Prvi turnir ga očekuje u Sinsinatiju koji počinje 13. avgusta.

Glavni izazov biće US Open, koji počinje 28. avgusta, a gde Đoković ponovo ima priliku da se domogne 24. grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading