NOVAK ISPOŠTOVAO STARI SRPSKI OBIČAJ! Evo kako je Jelena Đoković ISPRATILA muža na finale Vimbldona! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena igra za osmu titulu u Londonu.

NOVAK ISPOŠTOVAO STARI SRPSKI OBIČAJ! Evo kako je Jelena Đoković ISPRATILA muža na finale Vimbldona! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Novak Đoković

Za duel vodećih igrača ATP liste vlada ogromno interesovanje, pa će tribine Centralnog terena od 15 časova biti ispunjene do poslednjeg mesta!

Novak Đoković je pobedom protiv Italijana Janika Sinera u tri seta došao u poziciju da se bori za peti uzastopni pehar na najprestižnijem turniru, a osmi u karijeri, dok će prvi teniser sveta Karlos Alkaraz pokušati da, posle prošlogodišnjeg trofeja na US Openu, osvoji drugi grend slem.

Španac je do finala stigao rutinski, takođe sa maksimalnih 3:0 protiv Rusa Danila Medvedeva, pa će okršaj najboljih tenisera današnjice predstavljati istinski spektakl u Ol Ingland Klabu.

Nole je pre oko sat vremena krenuo put poprišta današnje bitke, a sreću mu je poželela porodica, i to na pravi tradicionalni srpski način.

Naime, njegova supruga Jelena Đoković je za mužem prosula čašu vode, u znak sreće, kao što nalaže običaj, a da li će mu stvarno doneti, znaće se negde oko 17.30 časova, kada se bude završilo vimbldonsko finale.

Podsetimo, Novak je u prošlogodišnjem okršaju za pehar savladao Australijanca Nika Kirjosa preokretom s 3:1, ali njegov veliki prijatelj ove sezone nije učestvovao na Vimbldonu zbog povrede.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading