OTKRIVAMO: Ovo je TAJANSTVENA PLAVUŠA iz Đokovićeve lože! Veoma je BITNA Novaku i Jeleni, ima POSEBNO MESTO u njihovim životima!

Autor:

Sport

12.07.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali ko je, a sada vam donosimo odgovor.

OTKRIVAMO: Ovo je TAJANSTVENA PLAVUŠA iz Đokovićeve lože! Veoma je BITNA Novaku i Jeleni, ima POSEBNO MESTO u njihovim životima!

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đurić i Jelena Đoković

Novak Đoković nastavio je da korača ka osvajanju osmog trofeja na Vimbldonu.

Nole je u četvrtfinalnom meču bio bolji od Rusa Andreja Rubljova (4:6, 6:1, 6:4, 6:3) te je zakazao polufinalni okršaj sa Italijanom Janikom Sinerom (petak, 15.00).

Veoma interesantno bilo je na terenu gde je Đoković uspeo da se vrati pošto je izgubio prvi set od Rubljova, ali ništa manje zanimljivo nije bilo ni na tribinama gde je misteriozna plavuša sedela odmah pored Novakove supruge Jelene. Svi su se pitali ko je dama iz Đokovićeve lože, a mi vam donosimo odgovor na ovo pitanje!

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Tajanstvena plavuša zove se Jelena Đurić i venčana je kuma Novaka i Jelene Đoković. Ona je prijateljica iz detinjstva Noletove supruge Jelene i ćerka Draginje Đurić, jedne od najpoznatijih žena iz sveta bankarstva u regionu.

Republika

Foto: Printscreen/RTS

Jelena Đurić i Jelena Đoković

 

Jelena Đurić nije preterano aktivna u javnosti, pa su se zato mnogi sa pravom zapitali ko je i šta radi u boksu Novaka Đokovića. Profil na Instagramu joj je zaključan i prati samo 218 osoba, dok ona ima 142 pratioca.

Rođena je Beograđanka i sa Jelenom Đoković prijateljica je iz detinjstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading