GLEDA I NE VERUJE: Novak OSTAO BEZ TEKSTA kada je snimio Jelenu u KRATKOJ HALJINI - Đokovići u do sada NEVIĐENOM izdanju! (FOTO)

Autor:

Sport

12.07.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav jednostavno cveta i hemija se oseti u vazduhu.

GLEDA I NE VERUJE: Novak OSTAO BEZ TEKSTA kada je snimio Jelenu u KRATKOJ HALJINI - Đokovići u do sada NEVIĐENOM izdanju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena i Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Londonu gde pokušava da stigne do osmog trofeja na Vimbldonu, kao i 24. grend slem pehara u karijeri.

Noletu za sada sve polazi za rukom, te je on na putu ka polufinalu izgubio samo dva seta i zakazao je okršaj sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom (petak, 15.00).

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Velika podrška na putu ka osvajanju nove krune na Vimbldonu Novaku je i supruga Jelena. Ona je na tribinama na svakom meču svog supruga, a Nole je bio posebno oduševljen u kom izdanju se pojavila kada je igrao protiv Rusa Andreja Rubljova.

Jelena je obukla kratku šarenu haljinu, preko koje je imala svetlo žuti sako što je raspametilo Novaka koji joj je posvetio dve Instagram priče.

Na jednoj je uz fotografiju Jelene objavio i emotikone "eksplozije", "srca" i "vatrice" uz poruku "oprostite, gospođo" čime je dokazao koliko je lud za njom.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Novak Djokovic

Objava Novaka Đokovića posvećena Jeleni

 

Zatim je u drugoj fotografiji istakao tri "zaljubljena" emotikona čime je još jednom javnosti pokazao svoju ljubav prema Jeleni. Moramo priznati da Đokovići nikada nisu bili u ovakvom izdanju i da je Novak retko kada Jeleni izjavljivao ljubav prema svojoj izabranici.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Novak Djokovic

Objava Novaka Đokovića posvećena Jeleni

 

Narednu priliku da raspameti supruga, Jelena će imati u petak, kada će Novak za finale Vimbldona igrati protiv Janika Sinera, a za verovati je da i ona najbolje čuva za kraj i borbu za trofej do kog se svi nadamo da će Đoković stići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading