NEOBIČAN ZAHTEV NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srbin NIJE SPAVAO, posle ponoći radio nešto što Nadal i Federer NE BI NI POMISLILI!

Autor:

Sport

12.07.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovakvih detalja i sitnica je najveći ikada.

NEOBIČAN ZAHTEV NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srbin NIJE SPAVAO, posle ponoći radio nešto što Nadal i Federer NE BI NI POMISLILI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković blizu je pisanja novih stranica istorije.

Srbin je pobedom protiv Rusa Andreja Rubljova (4:6, 6:1, 6:4, 6:3) stigao do polufinala Vimbldona gde će imati prilike da odmeri snage sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom.

Nole igra fenomenalan turnir, izgubio je samo dva seta do sada (po jedan od Hurkača i Rubljova), te je blizu osvajanja osmog trofeja u Londonu, kao i 24. grend slem titule.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

I pored toga što je daleko stariji od konkurencije, Đoković i dalje izgleda dominantno, a za to je zaslužan njegov profesionalan stav i posvećenost tenisu. Treninzi, oporavak, analiza, čitav tim stručnjaka... Znamo da sve ovo ima Novak, ali ponovo uspe da iznenadi! U javnost je isplivao jedan neobičan zahtev koji je Đoković uputio svom timu, a koji igračima poput Rafaela Nadala i Rodžera Federera nikada ne bi pao na pamet! O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Pet Keš, šampion Vimbldona iz 1988. godine, gostovao je na televiziji BBC 5 i tom prilikom izneo zanimljive detalje koji do tada nisu bili poznati. U noći između nedelje i ponedeljka, daleko posle ponoći (između jedan i dva ujutru po našem vremenu), Novak je rekao Goranu Ivaniševiću da mu nađe snimak svih riternova koje je izveo protiv Huberta Hurkača. 

Svi su ostali u šoku, očekivali su odmor jer se meč nastavljao dan kasnije, ali je Nole pokazao da se ne šali, pa je zbunjeni Marko Paniki usred noći lutao Londonom da nađe snimke.

Epilog svega - Đoković je u trenutku prekida vodio sa 2:0 ali posle taj-brejkova, a kasnije jeste izgubio jedan set, ali je u četvrtom oduzeo servis "bombarderu" iz Vroclava i stigao do plasmana u četvrtfinale u kom je kasnije savladao i Andreja Rubljova.

Zaista, nestvarna priča koja dovoljno govori o Novakovoj veličini!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading