PREDSEDNIK VUČIĆ O SRAMNOJ KAMPANJI NA MREŽAMA: Ponosan sam na činjenicu da sam samo običan član SNS

Autor:

Vesti

12.07.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je dodao da smatra da je besmisleno i štetno što postoje lažni nalozi na društvenim mrežama

PREDSEDNIK VUČIĆ O SRAMNOJ KAMPANJI NA MREŽAMA: Ponosan sam na činjenicu da sam samo običan član SNS

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da smatra da je ponosan na činjenicu da je samo običan član Srpske napredne stranke (SNS) za koju misli da je stostruko bolja od opozicionih stranaka kojima društvene mreže služe za napade i širenje najvećih uvreda i laži.

- Nikako da vas pitam kakve veze imamo moj brat i ja sa Jovanjicom. Tri godine ste vodili kampanju lagali i obmanjivali narod. I znate koliko je objava bilo na društvenim mrežama tim povodom. Preko 200 miliona - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja medija nakon obraćanja tokom obilaska radove na izgradnji brze saobraćajnice od Požarevca do Golupca.

Dodao je da smatra da je besmisleno i štetno što postoje lažni nalozi na društvenim mrežama, a da članovi opozicionih stranaka, iz čijih redova dolazi najveći broj tvrdnji usmerenih protiv SNS-a, imaju mnogo lažnih naloga pomoću kojih šire najveće uvrede i laži o kojima ga je stamota da govori.

- Da ne pričam o tome da se neke od njihovih laži koriste i u vašim medijima kao izvor informacije - rekao je Vučić.

Dodao je da je stao iza kampanje na društvenim mrežama "Da, i ja sam bot!" jer se protivi vređanju ljudi, na društvenim mrežama i opozicionim medijima, koje misle drugačije.

- Stao sam iza kapanje jer vređate ljude koji drugačije misle od vas koji mislite da imate pravo da uništavate nečije porodice, nekada anonimno, nekada iza svojih imena. A onda hoćete da kažete da s druge strane ne postoji niko već su to plaćenici i ne znam ja šta sve. Super i ja sam taj. I ja sam taj koji misli drugačije od vas i koji neće da pobegne od vas i koji vas se uopšte ne plaši jer mislim da Srbija koja gradi i radi je mnogo vrednija od Srbije katančenja fabrika od Srbije zastoja, propadanjanja - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (46)

Loading
Keti

12.07.2023 10:30

Opozicija je tu da uvek širi neistine. To rade otpocetka i nikakve konkretne argumente nemaju

Maja

12.07.2023 10:31

Opozicija naziva botom svakoga ko nije istog mišljenja kao oni.

Slavka

12.07.2023 10:32

Ponosan je i svaki član SNS jer na društvenim mrežama niko od njih nije pretio smrću, ubistvima ili se vulgarno izražavao za razliku od opozicionih članova koji su pod lažnim nalogom pisali sve i svašta. I ko je sad gori??

Vesna

12.07.2023 10:32

Znači svako ko nije za nasilje je bot, pošto opozicija propagira nasilje i haos.