PEVAČ, DEVIZNI PENZIONER, TRAŽI ŽENU! Svi pričaju o hit-oglasu sa bandere u Beogradu, javio se i Živko!

Autor:

Vesti

12.07.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikom se ne nudim, a pune su ruke posla. Javljaju se gospođe, najviše ih ima iz Beograda", kaže Živko

PEVAČ, DEVIZNI PENZIONER, TRAŽI ŽENU! Svi pričaju o hit-oglasu sa bandere u Beogradu, javio se i Živko!

Foto: TV Prva/Printscreen

Nesvakidašnji oglas osvanuo je u Beogradu na banderi! U jednom beogradskom parku, stoji zanimljiv oglas koji je zaintrigirao mnoge.

Naime, na belom papiru sa crno-belom fotografijom lika ovog gospodina, kratko je napisano:

"Pevač, devizni penzioner, upoznao bi ženu do 60 godina, radi braka", kratko glasi oglas sa brojem telefona pevača Živka iz Beograda. On je u jutarnjem programu TV Prva otkrio zašto se odlučio na ovaj nesvakidašnji korak.

Foto: TV Prva/Printscreen

 

"Nikom se ne nudim, a pune su ruke posla. Javljaju se gospođe, najviše ih ima iz Beograda", kaže ovaj gospodin, a na pitanje voditeljke šta je to što nudi ženama i koji je razlog zašto bi trebalo da se jave na njegov oglas, kratko kaže:

"Pa, najviše zbog dobrote. Javiće se sigurno, ja to želim. A ako se slučajno neka ne bi preselila, mogao bih ja kod nje, nije problem", završava nasmejani Živko.

Živko je, kako je u oglasu naveo i pevač, a na pitanje šta bi budućoj gospođi pevao, kao iz topa je zapevao:Siroma sam, siroma sam, ali volim da živim...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading