MIRJANA BOBIĆ JE OD STARIH SANDALA NAPRAVI PRAVI TREND LETA: Za 1.700 dinara dobila je pravi UNIKATAN model, svi je pitaju "KAKO"

Autor: M.O.

Lifestyle

12.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz malo truda dobićete skroz novi komad obuće.

MIRJANA BOBIĆ JE OD STARIH SANDALA NAPRAVI PRAVI TREND LETA: Za 1.700 dinara dobila je pravi UNIKATAN model, svi je pitaju "KAKO"

Foto: Jakov Simović

Mirjana Bobić Mojsilović

Mirjana Bobić Mojsilović može da se pohvali brojnim talentima. Ugledna novinarka i književnica u slobodno vreme slika, kuva, održava seosku kuću koju je nedavno kupila u selu Mramorak, a sada nam je otkrila još jedno umeće.

Svima nama se sigurno bar jednom desilo da zamislimo neki komad garderobe ili obuće koji nigde ne možemo da pronađemo, ili se, pak ne uklapa u budžet jer je previše luksuzan.

Kada je neka od ovih situacija u pitanju, Mirjana Bobić Mojsilović ima rešenje.

Naime, nakon što je prošetala svoje trendi letnje sandale Mirjana Bobić Mojsilović dobila je mnoštvo upita gde ih je kupila.

 

 

- Pošto mnogi od vas me pitaju odakle mi ove lude sandale, sada odajem tajnu: Sama sam ih napravila.

Kupila sam obične bapske bele sandale "za štrapac" za 1700 dinara, sa idejom da od njih nešto napravim. I posle nekoliko promašaja, uzela sam slikarsku četkicu i akrilnu boju i ofarbala ih.

Onda sam vrelim lepkom iz pištolja zalepila perje i dobila ovo malo šiz čudo, i uvek se smejem kad ih obujem - napisala je Mirjana. 

Jasno je da se ovakve sandale ne viđaju svaki dan, a Mirjana nam je pokazala kako da uz malo maštovitosti dobijemo pravi par unikatne obuće!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading