MA MOŽE LI GORE OD OVOGA?! Slavna manekenka spojila TRI NAJRUŽNIJA TRENDA u stajling, kao da jedan nije dovoljan (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.06.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je Hejli Biber ovoga puta preterala.

MA MOŽE LI GORE OD OVOGA?! Slavna manekenka spojila TRI NAJRUŽNIJA TRENDA u stajling, kao da jedan nije dovoljan (FOTO)

Foto: Instagram/ haileybieber

Manekenka Hejli Biber u roze haljini

Mnoge devojke prate modne trendove i prihvataju sve što se servira, zato i dobijaju status modnih ikona današnjice. Trendove je u redu pratiti dok je to prilagođeno našem ličnom ukusu, ali sve što se radi "na silu" nije dobro. Takođe, nagomilavanje trendova u jednom stajlingu uglavnom neće izgledati primamljivo, već će imati kontraefekat. Nekada želimo da izgledamo kao da smo upravo sišli sa modne piste, trudeći se da pratimo sve što nam je ponuđeno. Pravi primer je manekenka Hejli Biber.

Ona je inače poznata kao manekenka koja se ne libi da isprati trend koji se drugima ne dopada, i jeste kraljica street style kombinacija, ali u poslednjoj spojila je previše ružnih trendova na jednom mestu.

Vrećaste kratke, bele pantalone iskombinovala je sa crnim kaišem što je možda preveliki kontrast, a podseća i na mušku modu, ali to nije sve. Ako pogledate dole primetićete ribarske sandale koje asociraju na obuću koju nose stariji muškarci. Takođe, na sve obula je i bele čarape.

Foto: www.profimedia.rs

Hejli Biber u beloj kombinaciji

Od struka nagore to je prava Hejli: bela majica, zlatne minđuše, sunčane naočare i torba Andiamo brenda Botterga Veneta, piše "Glosi".

Da li vam se sviđa njen stajling?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading