MANEKENKA KOJA SE BORILA SA ZAVISNOŠĆU, A UTEHU JE NAŠLA U ŽENAMA: Pojavila se na prestižnom događaju i sve ODUVALA, a mnogi se sećaju njenih UNEZVERENIH FOTKI (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dekolte do pupka, šiške i zgodno telo - ovoga puta pokazala je ko je glavni.

MANEKENKA KOJA SE BORILA SA ZAVISNOŠĆU, A UTEHU JE NAŠLA U ŽENAMA: Pojavila se na prestižnom događaju i sve ODUVALA,  a mnogi se sećaju njenih UNEZVERENIH FOTKI (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kara

Kara Delevinj pojavila se na crvenom tepihu 74. godišnje večeri Parsons Benefit i mnoge je iznenadila.  Manekenka je sve oduševila zanimljvim stajlingom koji je odabrala za ovu priliku. Tridesetogodišnjakinja je doživela pravu modnu transformaciju pa je ovoga puta odlučila da pokaže malo više. Ne tako diskretan dekolte odneo je svu pažnju.

Modni stručnjaci oduševili su se kada su videli nebo plavo odelo koje joj je zaista perfektno stajalo. Svetlucave špicaste štikle dale su dodatni sjaj njenom autentičnom izgledu. Mnogi se dive njenom stajlingu, ali i njoj jer je posle dugo vremena konačno svoja i na pravom putu.

Foto: Tanjug/AP

Manekenka Kara Delevinj

Da podsetimo, Kara Delevinj već nekoliko meseci ne konzumira alkohol i nedozvoljene supstance. Ona se borila i sa depresijom. Samovoljno je otišla na kliniku za rehabilitaciju, a fotografi su je uhvatili dezorijentisanu na aerodromu, zbog čega je kasnije istakla da joj nije bilo prijatno. 

Foto: Tanjug/AP

Manekenka na događaju

Takođe, ona je jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i nedavno je govorila o svojoj devojci koja joj je isto bila podrška tokom svakog koraka napred koji je morala da napravi. Ona je takođe, bila u vezi sa nekim poznatim damama, a pisalo se da se jedna takva ljubavna priča razvila u karantinu tokom kovida. Kara je bila tada nerazdvojna sa Margaret Kueli i jedna drugoj su ostavljale ljubavne komentare ispod fotografija na Instagramu. Tom prilikom, javno, Kara joj je poručila koliko je lepa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading