NIJE SAMO NOVAK U FINALU! Srbija može do ČETIRI trofeja na Vimbldonu!

Autor:

Sport

16.07.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prilika za naš tenis.

NIJE SAMO NOVAK U FINALU! Srbija može do ČETIRI trofeja na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovogodišnje izdanje Vimbldona došlo je do samog kraja.

Novak Đoković i Karlos Alkaraz u nedelju od 15 časova (RTS 1) izlaze na Centralni teren u Londonu i vodiće veliku bitku za pehar. Više o finalu muškog singla možete pročitati OVDE a pored ovog meča odigraće se još neki dueli za pehar.

Ono što verovatno niste znali - Srbija će se boriti za čak četiri trofeja na ovogodišnjem izdanju Vimbldona!

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Pored Novaka, do titule će pokušati da stignu i Luna Vujović, Branko Đurić i Nenad Zimonjić. Krenimo redom...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Na terenu 12, tačno u podne, snage će odmeriti Srpkinja Luna Vujović i Britanka Holi Smart u finalnom meču za devojčice do 14 godina. Britanka je bila peti nosilac, a naša talentovana teniserka šesti, te se očekuje velika borba i, nadamo se, prvi u nizu pehara koji iz Londona ide u Srbiju.

Treći meč dana na istom terenu (ne pre 15 časova), odigraće i Branko Đurić. On će, u paru sa Arturom Geom iz Francuske, pokušati da osvoji titulu u dublu juniora protiv Jakuba Filipa iz Češke i Gabrijelea Vulpite iz Italije. Đurić je poreklom iz Crne Gore, ali poslednje tri godine nastupa pod zastavom Srbije i svi se nadamo da će doneti još jedan trofej u našu zemlju.

Luna Vujović, kao što smo naveli, izlazi na teren 12 tačno u podne, a sat vremena kasnije, samo na drugom igralištu, naći će se legendarni Nenad Zimonjić! Iskusni srpski dubl igrač će od 13 časova na terenu četiri u paru sa Rene Stabs pokušati da podigne trofej protiv Grega Rusedskog i Končite Martinez u finalnom meču mešovitih dublova koji su dobili posebnu pozivnicu da dođu na Vimbldon.

Republika

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolic

Nenad Zimonjić

 

Zimonjić je i prošle godine osvojio ovaj trofej koji je više vid zabave nego ozbiljnog takmičenja, ali se takođe igra za prestiž.

Dakle, četiri finala i četiri prilike da Srbija dođe do pehara na Vimbldonu. Šta vi mislite, koliko trofeja će stići u našu zemlju?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading