ALKARAZ PRIZNAO: "Novak je favorit, to što on radi je LUDO!"

Autor:

Sport

15.07.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac prepustio našem asu ulogu favorita.

ALKARAZ PRIZNAO: "Novak je favorit, to što on radi je LUDO!"

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Srpski teniser Novak Đoković igraće u nedelju finale Vimbldona, a rival će mu biti mladi Španac Karlos Alkaraz.

Nole će igrati svoje deveto finale na Vimbldonu, a pokušaće da po osmi put osvoji trofej na najprestižnijem turniru, čime bi izjednačio rekord Rodžera Federera.

Pred veliko finale i duel koji svi željno iščekuju, oglasio se i mladi Španac.

- Svi znaju da je Novak glavni favorit, čak i ja. Znam da je favorit, osvojio je poslednja četiri Vimbldona, želi peti u nizu, ima niz od 34 meča bez poraza ovde, to je nešto ludo. Pokušaću da ne mislim na to, na svu tu statistiku koju ima ovde na Vimbldonu. Ponašaću se kao da je u pitanju samo još jedan meč, kao i svaki drugi koji sam odigrao, pokušaću da pokažem najbolje i nađem način da ga pobedim - jasan je Alkaraz.

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz

Alkaraz je zatim istakao i da se od pojavljivanja žreba nadao ovom susretu

- On je legenda sporta, a ja sam uvek govorio, ako želiš da budeš najbolji onda moraš i da pobeđuješ najbolje. Želim da osvojim Vimbldon jednog dana, ali biće još posebnije ako u finalu pobedim Novaka. Bićeo vrlo emotivan trenutak za mene. To je nešto čemu sam se nadao čim se pojavio žreb, da igram finale sa njim i da uživam - dodao je Španac.

Podsetimo, veliko finale je na programu u nedelju, od 15 časova.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading