BRUTALNA CRNKA: Evo kako izgleda bivša ljubav Novaka Đokovića - čitav svet UZDIŠE za njom! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

27.07.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesuđena izabranica našeg tenisera danas dominira širom planete.

BRUTALNA CRNKA: Evo kako izgleda bivša ljubav Novaka Đokovića - čitav svet UZDIŠE za njom! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen Instagram, Tanjukg-AP

Srpski teniser Novak Đoković oženio je 2014. godine Jelenu Ristić, sadašnju Đoković, posle dugogodišnje veze.

Novak i Jelena su danas jedan od najpoznatijih parova u svetu sporta, a zajedno su pokrenuli veliki broj humanitarnih akcija, pokazavši da nije sve u tenisu.

Njih dvoje trenutno imaju skladan brak, dvoje dece - Stefana i Taru, ali je sve moglo da krene drugačije. Naime, ne znaju mnogi ko je bila Novakova devojka pre Jelene, a u pitanju je Lidija Popović, poznati di-džej, koju još zovu i "srpska Džej-Lo".

Lidija danas ima preko dva miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram, a nikada nije skrivala svoju naklonost ka najboljem teniseru u istoriji.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam - rekla je Lidija.

Popovićeva sigurno zarađuje dobro od svog biznisa, a znala je u godini da ima i preko osam nastupa, od čega su neki bili i u Aziji, za koje je zarađivala i po 80.000 evra za noć. Ipak, jasno je da sebi nikada neće moći da oprosti što je propustila šansu da ostane sa najboljim teniserom sveta, odnosno jednim od najboljih sportista u istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ribetina

27.07.2023 21:41

3 u glavu za Jelenu.