ISPLIVALE FOTOGRAFIJE: Novak ODUŠEVIO PLANETU! Navijači ga SALEĆU, njegova reakcija DALA PRIMER drugima! (FOTO)

Autor:

Sport

21.07.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je uživao na crnogorskom primorju.

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE: Novak ODUŠEVIO PLANETU! Navijači ga SALEĆU, njegova reakcija DALA PRIMER drugima! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stao je na korak od pisanja novih stranica teniske istorije.

Srbin je zaustavljen u finalu Vimbldona gde ga je savladao Španac Karlos Alkaraz sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) te mu je prepustio londonski tron.

Takođe, Nole nije došao do osme titule na ovom turniru i 24. grend slem trofeja u karijeri i za tako nešto moraće da sačeka drugu priliku.

Nije puno trebalo Novaku da preboli neuspeh u Velikoj Britaniji, te on već sada koristi svaki trenutak slobodnog vremena i uživa u odmoru na crnogorskom primorju. Pisali smo o njegovim planovima za odmor (više informacija OVDE), a sada su isplivale i fotografije Đokovića sa mora, ali iz perioda pre nego što je otišao put Londona kako bi zaigrao na Vimbldonu!

Nole je u junu, još jednom, dao primer čitavoj planeti kako jedan sportista treba da se ponaša. Navijači su videli Đokovića na plaži, te su krenuli da ga saleću za fotografiju, autogram i "čašicu razgovora", a Novak je bio strpljiv, te je sa osmehom na licu svima izašao u susret.

 

 

Zanimljivo je da su Đokoviću prilazili i lokalni meštani, ali i stranci, te da su svi dobili uspomenu za čitav život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M.Swarv (@mannyswarv)

 

Naredni izazovi Novaka Đokovića biće oni na američkoj turneji. Glavni cilj je US Open koji počinje 28. avgusta i završava se desetog septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading