ZORAN MARJANOVIĆ ROĐENDAN DOČEKAO U CENTRALNOM ZATVORU: Evo sa kim ga je proslavio i koji poklon je dobio

Autor:

Hronika

21.07.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu još nije odlučio o prvostepenoj presudi Zoranu Marjanoviću

ZORAN MARJANOVIĆ ROĐENDAN DOČEKAO U CENTRALNOM ZATVORU: Evo sa kim ga je proslavio i koji poklon je dobio

Foto: Foto-Montaža: Shutterstock, ST/N. Pancić

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović, prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene 2016, proslavio je 46. rođendan u Centralnom zatvoru a u posetu su mu, kako se saznaje bili su brat Miloš, ćerka Jana i devojka Zorica.

Apelacioni sud u Beogradu još nije odlučio o prvostepenoj presudi Zoranu Marjanoviću, kojom je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

Bilo je nekih najava da će pravosnažna presuda biti izrečena do polovine jula, a Zoran se, kako otkriva njegov porodični prijatelj, nadao da će biti oslobođen dotad i da će 46. rođendan, koji je bio juče, proslaviti kod kuće, a ne u Okružnom zatvoru (CZ).

Tome se najviše nadala njegova ćerka Jana koja ga je juče posetila zajedno sa stricem Milošem i Zoricom i tati odnela tortu u obliku srca.

Nije se odvajala od oca

Zoranov prijatelj kaže da se mala Jana nije odvajala od oca dok mu je bila u poseti.

- Više puta ga je pitala kad će doći kući, a Zoran joj je govorio da bude jaka i da izdrži i da je uveren da će uskoro biti oslobođen - kazao je sagovornik.

Inače, sudsko veće Apelacionog suda na tajnoj sednici još razmatra prvostepenu presudu, kao i žalbu Marjanovićevih advokata. Javni deo sednice završen je 16. juna, a na tajnom delu petočlano sudsko veće treba da razmotri presudu koja je napisana na skoro 700 strana. Pošto su presuda i dokazi obimni, veće može od predsednika Apelacionog suda da zatraži odlaganje donošenja odluke zbog obimnosti i složenosti predmeta.

U međuvremenu Zoranova i Jelenina ćerka Jana i ostali članovi njegove porodice imaju pravo da ga posete tri puta mesečno.

- Devojčica mnogo pati za ocem. Duša me boli za to dete, majka joj je ubijena, a sada je i bez oca, koji je u pritvoru - rekao je Marjanovićev prijatelj.

On je pojasnio da se o Jani, koja je u junu završila peti razred, brine stric Miloš sa svojom suprugom.

- Bez obzira na sve muke koje je to dete podnelo, završila je peti razred sa svim peticama. O njoj se brinu stric i strina i moram da priznam da izuzetno vode računa o njoj. Ipak, otac joj mnogo nedostaje. Skoro da ne prođe dan da ne pita za njega i da ga ne poveže sa nekom pričom - objašnjava sagovornik.

On napominje da se Zoran dobro drži iza rešetaka.

- On se iskreno nada da će biti pravosnažno oslobođen i da će ubrzo kući. Psihički je jak i hrabri porodicu da izdrži - rekao je sagovornik.

Novinari Informera posetili su kuću Marjanovića u Borči, ali niko nam nije otvorio vrata.  Međutim, primetili smo da je dvorište ispred kuće uređeno i puno cveća.

- To Zorica zajedno sa Janom brine o cveću. Zoranova ćerka stalno pominje kako želi da iznenadi oca sređenom baštom, pošto je poslednjih godina bila zapuštena - rekla je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading