DOKLE VIŠE?! Novakov NAJVEĆI KRITIČAR ponovo UDARA: Novi SRAMAN napad na Đokovića!

Autor:

Sport

15.07.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio je da iskaže svoje mišljenje, te je još jednom iznervirao sve navijače srpskog tenisera.

DOKLE VIŠE?! Novakov NAJVEĆI KRITIČAR ponovo UDARA: Novi SRAMAN napad na Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stigao je na korak od pisanja novih stranica teniske istorije.

Plasirao se Nole u još jedno finale Vimbldona i u nedelju od 15 časova imaće priliku da protiv Karlosa Alkaraza nastavi fenomenalan niz na Centralnom terenu kompleksa u Londonu i stigne do osmog trofeja na ovom turniru i 24. grend slem pehara u karijeri.

Prilično dominantno Đoković je stigao do finala, izgubio je samo dva seta na čitavom turniru, a u polufinalnom meču bio je bolji od Italijana Janika Sinera sa 3:0 (6:3, 6:4, 7:6).

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

I na ovom meču publika nije bila naklonjena Srbinu, te je on u nekoliko navrata čak i odgovorio na njihove konstantne provokacije. Po završetku meča protiv Sinera oglasio se i najveći kritičar Novaka Đokovića, Ben Rotenberg, te nije propustio priliku da još jednom sramno napadne srpskog tenisera.

Ovog puta to nije uradio direktno, već se postavio kao da ga brani, ali... Uvek ima ono "ali"!

 

 

Đokoviću je ponestalo je*enih reči o ponašanju publike na Centralnom terenu Vimbldona i to je prelepo za videti. Ali, veoma je zakasnio sa tim - napisao je Ben Rotenberg na Tviteru i izazvao lavinu komentara.

Deluje da je još jednom iskoristio priliku da udari po Đokoviću, makar i na ovaj način, a da li će se smiriti ako Nole osvoji novi trofej na Vimbldonu, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading