OVO SU DECA HEROJI: Četvoro mališana prodaju limunadu da POMOGNU samohranom TATI I BOLESNOJ BAKI!

Autor:

Vesti

24.08.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braći i sestri pomaže i šestogodišnja Mila, koja je u kolicima jer boluje od spinalne mišićne distrofije.

OVO SU DECA HEROJI: Četvoro mališana prodaju limunadu da POMOGNU samohranom TATI I BOLESNOJ BAKI!

Foto: Youtube/Subotičke TV/Printscreen

Četvoro mališana porodice Mikulić, Milan, Nikola, Nina i Mila, leto su proveli ispred škole u Subotici, gde su prodavali limunadu i pomogli svom ocu i bolesnoj baki.

Nenad je samohrani otac i sa ponosom gleda na svoju mlađanu ekipu, koja svojim zalaganjem zarađuje za svoje potrebe, prenose Subotičke.rs. "Mozak" ekipe, najstariji Milan, ispričao je da je sve počelo kada se njihova baka, koja ih je čuvala, razbolela i završila na bolničkom lečenju.

Nažalost, to nisu sve nedaće koje su pogodile ovu porodicuMila, jedna od bliznakinja, ima šest godina i u kolicima je jer boluje od spinalne mišićne distrofije. Tata Nenad je svaki dan vodi na vežbe kako bi što više i brže napredovala u svom psiho-fizičkom razvoju. Lako nije, ali Mikulići su veliki borci.

Očaj koji su osetili u porodici bio je inicijalna kapsula koja je sve pokrenula. Deca su se organizovala i tako počela da zarađuju.

Mališani imaju pomoć drugara koji im pomažu da se posao održi. Svako radi ono što zna i može, ali je jedno sigurno - jedni drugima su ogromna podrška, prenose Subotičke.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading