"ON NIJE NORMALAN, ISTI JE KAO TRAMP"! Biograf Baraka Obame izneo zapanjujuće stvari o bivšem američkom predsedniku!

Autor:

Svet

05.08.2023

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak i njegova supruga Mišel Obama su opsednuti poznatim ličnostima, odnosno druženjem sa njima, tvrdi Dejvid Gerou.

"ON NIJE NORMALAN, ISTI JE KAO TRAMP"! Biograf Baraka Obame izneo zapanjujuće stvari o bivšem američkom predsedniku!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Gerou, nagrađivani biograf Baraka Obame, izneo je u intervjuu za Foks njuz nekoliko tvrdnji o bivšem američkom predsedniku - od toga da "nije normalan", do toga da je "nesiguran" isto koliko i Donald Tramp.

- On nije normalan - kao da nije normalan političar ili normalno ljudsko biće -  rekao je Gerou, nakon što je ispričao priču o Obaminom advokatu koji ga je upozorio da ne pita ništa o ocu bivšeg predsednika.

Dodao je da je Obama "stvorenje sa druge planete". Pored toga, biograf je rekao da Obama i dalje živi u Vašingtonu, iako je relativno mlad i više nije predsednik.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mišel Obama

 

- Živi u velikoj vili u Kalorami, u Vašingtonu. Zar vam nije čudno da on, bivši predsednik i relativno mlad čovek, živi u centru Vašingtona - upitao je Gerou i dodao da se u Obaminoj kući redovno održavaju sastanci na kojima učestvuju visoki zvaničnici Bele kuće, uz pripadnike Tajne službe koji obezbeđuju objekat.

On kaže da ne piše o takvim stvarima jer to nisu teme koje ga zanimaju.

- U Vašingtonu ima više od hiljadu novinara, a ipak niko ne izveštava o Obaminoj vili. Makar da nam kaže ko dolazi i odlazi - navodi Gerou.

Objašnjava da su Barak i njegova supruga Mišel Obama opsednuti poznatim ličnostima, odnosno druženjem sa njima.

- Oboje su bili ljudi koji nisu imali želju za tim sve do 2000. godine. Ne bi im palo na pamet da budu sa Bijonse i Džej Zijem ili sa Ričardom Bransonom - navodi poznati biograf.

Dodaje da Obamini stari prijatelji nisu iznenađeni što se on pretvorio u nekog drugog, "ali ne mogu da objasne zašto se Mišel pretvorila u nekog drugog".

Barak Obama je bio predsednik SAD u dva mandata, od 2009. do 2017. godine. Pre toga je, od 2005. do 2008. godine, bio senator američke savezne države Ilinois.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading