LEPA HUREM PODELILA JE SLIKE IZ DETINJSTVA, A SVI OPČINJENO GLEDAJU U SLEDEĆE DETALJE: Godinama je NAPADAJU iz istog razloga, a ona je ovim sve rekla (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.08.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mnogi smatraju da se Merjem Uzerli upropastila plastičnim operacijama, jednom fotografijom dokazala je da je oduvek bila lepotica.

LEPA HUREM PODELILA JE SLIKE IZ DETINJSTVA, A SVI OPČINJENO GLEDAJU U SLEDEĆE DETALJE: Godinama je NAPADAJU iz istog razloga, a ona je ovim sve rekla (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Turska glumica Merjem Uzerli obožavana je kako od domaće tako i od strane javnosti, iako je mnogi pamte po ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni" gde je maestralno odigrala ulogu sultaniju Hurem -  to nije njeno jedino postignuće. Ona je poslednjih godina na meti kritika zbog plastičnih operacija kojima se navodno podvrgla. Mnogi tvrde da je od pomenute serije pa sve do danas, drastično promenila fizički izgled.

Stručnjaci tvrde da je Merjem popunila usta, radila jagodice, a uz to i da je koristila botoks. Pored toga, ona je drastično smršala, a na fotografijama na njenom Instagram profilu, može se videti kako glumica često eksperimentiše sa promenom imidža.

Napunila je 40 godina, a tim povodom ona je podelila nekoliko fotografija gde je između ostalog i fotografija kada je bila beba. Pored toga, slede i fotografije iz detinjstva, a onda i kao tinejdžerka. Nema šta, oduvek je lepotica!

Takođe, mnoge zanima ko je otac njene dece. Malo ko zna da Merjem ima profil gde objavljuje fotografije koja su inače njena dela. Tu je medijima zapala za oko fotografija gde sedi u krilu muškarcu i brije ga. Ne bi rekli da nije samo model u pitanju. Nedavno, glumica je konačno podelila fotografiju sa svojom decom i predstavila ih javnosti. Starije dete, odnosno devojčica Lara dobijena je iz odnosa sa biznismenom Kanom Atešom. Dok se za drugo dete priča da je otac iz Amerike. Međutim, počelo je da se piše da je reč o turskom glumcu Čaglaru Ertugluru koji poznat kao Kerem iz serije "Ljubav na pomolu". Oni se nisu oglašavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading