VANJA ODBRUSIO "AZURIMA"! Marinković OBJASNIO šta čeka Italijane!

Autor:

Sport

30.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci s maksimalnim učinkom završili uvodnu fazu.

VANJA ODBRUSIO "AZURIMA"! Marinković OBJASNIO šta čeka Italijane!

Foto: fiba.com

Srbija je furioznom igrom potvrdila dominaciju u B grupi i ubedljivim trijumfom protiv Južnog Sudana sačuvala maksimalan bilans, dok je značajan doprinos pobedi dao Vanja Marinković s 10 poena i dve postignute trojke.

Južni Sudan je takođe dobro šutirao, a Srbija je imala ukupno 17 postignutih trojki.

- Prvi smo u grupi što je najbitnije. Dobro smo odigrali. Oni su fizički dosta jaka i zahvtevna ekipa, Igraju dobru odbranu, imaju dobar sistem i znali smo šta će da igraju. Spremili smo se dobro za njih. Bilo je nešto malo gore dole u prvom poluvremenu, ali smo mi igrali svoju igru. Trčali smo i na kraju smo slavili. To je najbtinije realno. Da smo prvi i da idemo dalje - rekao je Vanja Marinković.

Uprkos pobedi od 32 koša razlike, do uspeha su srpski reprezentativci morali malo da se pomuče...

Foto: Starsport

detalj iz meča Srbija - Južni Sudan

- Jeste, stvarno su i visoki i veliki i snažni. U piku non stop iskaču bilo je teže sa njima igrati nego prošli meč. Ali opet što se kaže da smo se spremili i dobro je - smatra Marinković.

I dalje vlada određeni oprez u timu "orlova".

- Dobro je bilo što smo i protiv Portorika pre dva dana malo pali i što smo sad osetili malo čvrsto. Tako da igramo sledeću sa Italijom, znamo kakvi su. Znamo da će biti čvrsti, da će biti teško, ali idemo dalje.

Dominikanska Republika je pokazala Srbiji kako protiv Italije, koja je stari dužnik naše selekcije:

- Pa, dobro, mi stvarno to ne gledamo niti pratimo šta ko priča. Bitan nam je bio Sudan, a sutra malo odmora, malo treninga da se još malo uigramo da odigramo sa njima. Stvarno ne znam šta je rekao Spisu i mislim da niko ne gleda. Samo gledamo sebe i gledamo dalje - istakao je Vanja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading