MERJEM UZERLI POKUŠALA DA SE UBIJE: STRAVIČAN nervni SLOM je uzeo danka, htela da PRESUDI sebi SKOKOM sa balkona, CEO SVET JE OSTAO U ŠOKU!

Autor:

Zabava

03.04.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merjem Uzerli pokušala da digne ruku na sebe!

MERJEM UZERLI POKUŠALA DA SE UBIJE: STRAVIČAN nervni SLOM je uzeo danka, htela da PRESUDI sebi SKOKOM sa balkona, CEO SVET JE OSTAO U ŠOKU!

Foto: youtube printscreen

Proslavljena turska glumica Merjem Uzerli  koja je osvojila svet u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni“ u ulogi harizmatične i ambiciozne Hurem. Ova lepotica je majka dve ćerkice Lare i Lili Koi, a one su joj i pomogle da se otrgne depresivnim mislima, letargiji i pomisli da odustane od karijere, kao i da digne ruku na sebe. Ono što ju je nakon velike slave i popularnosti totalno dotuklo je činjenica da ju je bivši partner broker Kan Ateši ostavio nakon saznaje da je u drugom stanju.

Nakon stravičnog nervnog sloma, po pisanju medija glumica Merjem Uzerli  je pokušala da izvrši samoubistvo, skokom sa balkona, ali je srećom prošla samo sa lakšim povredama. Ubrzo je bila hospitalizovana u bolnici za psihičke i mentalne bolesti u Nemačkoj.

Republika

Foto: youtube printscreen

Merjem Uzerli

 

Nakon nekoliko meseci uspela je jedva da se oporavi i posveti ćerkici koja joj u umnogome u tome i pomogla, a pre nešto manje od godinu dana dobila je još jednu ćerku, Lili Koi, ali o ocu deteta ne želi da priča, jer misli da će to može da se odrazi na njihov odnos, a ne može opet da prolazi kroz pakao.

Merjem Uzerli je nedavno proslavila rođendan svojoj starijoj ćerki Lari.

— Osam godina, kako vreme leti. Srećan rođendan najdražoj Lari. Neverovatno sam ponosna na tebe i volim te više nego što se rečima može reći. Pre 8 godina na današnji dan Bog mi je dao da te rodim. Zahvalna sam na tome svakog dana — napisala je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading