PROMENILA LIČNI OPIS PLASTIČNIM OPERACIJAMA? Hurem više ne izgleda ovako, glumica šokirala novim izdanjem! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drastična promena Merjem Uzerli, poznatija kao Hurem, šokirala je javnost!

PROMENILA LIČNI OPIS PLASTIČNIM OPERACIJAMA? Hurem više ne izgleda ovako, glumica šokirala novim izdanjem! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Sulejman Veličanstveni

Poznata glumica Merjem Uzerli, javnosti poznatija kao sultanija Hurem, već neko vreme je na meti opasnih kritika zbog plastičnih i estetskih korekcija kojima se, navodno podvrgla poslednjih godina. 

Kako kažu komentari na društvenim mrežama, Hurem, odnosno Merjem od 2011. godine, kada se i proslavila ulogom u seriji ,,Sulejman veličanstveni" do danas drastično promenila lični opis. 

Foto: youtube.com/printscreen

Merjem Uzerli

 

Stručnjaci tvrde da je Merjem popunila usta, radila jagodice, a uz to i da je koristila botoks. Pored toga, ona je drastično smršala, a na fotografijama na njenom Instagram profilu, može se videti kako glumica često eksperimentiše sa promenom imidža.

 

 

Atraktivna Merjem (37) nedavno je postala majka devojčice Lili Koi, a to je njeno drugo dete. Ona već ima ćerkicu Laru Jeminu iz veze sa 17 godina starijim preduzetnikom Kanom Atesom.

 

Ovog puta sakrila je od javnosti činjenicu ko je otac, a ono što se zna jeste da zajedno žive u Berlinu, a sama je priznala da je "veoma srećna i blagoslovena".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading