GDE JE DANAS I KAKO ŽIVI "KRALJICA SPLAVOVA"?! Harala je estradom, pa u zatvoru provela jednu noć, a onda je promenila život iz korena! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Danijela Vranić dugi niz godina nosila je nadimak „Kraljica splavova“ ali se u jeku najveće popularnosti povukla sa scene.

GDE JE DANAS I KAKO ŽIVI "KRALJICA SPLAVOVA"?! Harala je estradom, pa u zatvoru provela jednu noć, a onda je promenila život iz korena! (FOTO)

Foto: youtube.com/CityRecordsOfficial

Danijela Vranić se dugo ne pojavljuje u javnosti, ne nastupa, a nije aktivna ni na društvenim mrežama.

Poznata je po hitovima "Voli me, ne voli", "Da ne vidi ona", "Ti mi nisi siguran", "Bogata poznata", a publici je ipak najomiljenija balada koju je snimila sa sa Acom Lukasom, "Niko kao ti", nakon koje su pokrenute i spekulacije o romansi sa pevačem.

Danijelinu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola.

Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Pisalo se i da je bila bahata, da je pretila policiji i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili. U zatvoru je tada provela jednu noć, a Danijela je kasnije isticala da nije bila uhapšena zbog alkohola niti da je u zatvoru bila zbog trežnjenja.

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pevačica znatno ugojila, te i rešila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.

Iako je imala uspešnu karijeru u kojoj je samo ređala hitove, ona je u jeku popularnosti odlučila da se povuče sa scene, pa se njena publika pita gde je i šta radi danas ova pevačica.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Danijela Vranić

Danijela je jedno vreme vodila borbu i sa viškom kilograma, a i njen ljubavni život intrigirao je javnost.

Danijela se potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2019. godine.

U želji da saznaju šta se sa njom dešava, mediji su kontaktirali i njene prijatelje koji su rekli da pevačica nema nameru da se uskoro vraća na muzičku scenu.

 

 

I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna – rekla je njena prijateljica za Kurir jednom prilikom.

 

 

Kako su novinari tada saznali ona živi sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom.Priča se da se posvetila i duhovnom životu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading