"CRNI LUK JE MENTALNO ZAKRŽLJAO" Pevačici pala roletna, pa uništila ovogodišnjeg predstavnike Srbije, javno otkrila sve o njemu!

Autor:

Zabava

19.03.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić bez dlake na jeziku, oplela po Luk Bleku!

"CRNI LUK JE MENTALNO ZAKRŽLJAO" Pevačici pala roletna, pa uništila ovogodišnjeg predstavnike Srbije, javno otkrila sve o njemu!

Foto: Youtube.com RTS printscreen

Rat pevačice Maje Nikolić i ovogodišnjeg predstavnika Srbija na Evroviziji 2023. Luk Bleka ne prestaje. Nakon što je u jednoj emisiji izjavio da pevačica takoreći, nije njegov nivo, Nikolićeva je na Instagram profilu objavila odgovor i ponovo potpalila vatru. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Luke Black

 

Naime, na Instagram storiju Maja NIkolić je objavila tekst, u kom se obratila predstavniku Srbije, pa mu je direktnom porukom poručila da je od njega kompetentnija i uvaženija kao umetnik.

- Za Crnog Luku sam ja umetnik i diva i treba da stoji mirno dok izgovara moje ime, obzirom na to da imam 26 prvih nagrada u Evropi i svetu na festivalima! A sigurna sam da je mentalno zakržljao, jer mu je lik iz crtanog filma neko kome je lično Ala Pugačova uručila ,,Gran Pri" na sveslavjanskom bazaru! - napisala je Maja. 

Foto: Instagram.com

Maja Nikolić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading