"KONSTRAKTA MU JE DALA TRON, OPET SAM U PRAVU" Pevačica raskrinkala RTS aferu o predstavniku Srbije, iznela sve dokaze o stručnom žiriju!

Autor:

Zabava

05.03.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić oglasila se na temu ovogodišnjeg predstavnika Srbije na predstojećoj Evroviziji 2023, Luku Black.

"KONSTRAKTA MU JE DALA TRON, OPET SAM U PRAVU" Pevačica raskrinkala RTS aferu o predstavniku Srbije, iznela sve dokaze o stručnom žiriju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika.rs

Pevačica Maja Nikolić nakon sinoćnog proglašenja srpskog predstavnika na predstojećoj Evroviziji 2023, oglasila se na Instagram profilu. Naime, Maja je poznata kao neko ko krivi RTS da nameštaju pobede, a sada se osvrnula i na ovogodišnjeg predstavnika Luku Black, te istakla da joj se ne sviđa njegov nastup i da ga je prespavala. 

 

 

- Opet sam u pravu, zar ne?! Konstrakta je Luki samo prepustila tron i zato je bio onakav smešan i namešten žiri bez kompetencije! Samo Lokner ima kredibilitet i kvalitet i iskustvo da bude član žirija! Ne može Tijanu Dapčević koja je ostvarena i višenagrađivana pevačica kao ni Filipa Žmahera koji je zvezda u Rusiji i višenagrađivani pevač da ocenjuje Cobi, Lena tanka džez pevačica bez ikakvih nagrada i iskustva i Nevena Božović mlada pevačica koja tek treba da se dokaže, pri tom nema nagradu na Evroviziji iako je 2 puta učestvovala, ali sa lošim plasmanima! Mislim da je sada dragi moji sve jasno! Neko je jednom rekao: “Ustati, pa reći Maja Nikolić" - započela je Maja, pa nastavila:

 

- Želim svu sreću Luki jer ja kao veliki patriota uvek navijam za Srbiju, mada njegovo šaputanje je apsolutno nerazumljivo i ja sam isto “spavala” tokom njegovog izvođenja. Nadamo se da nas Luka neće obrukati jer ima zanimljivu koreografiju (iako je mračna sa đavolima sa repovima i sa iluminatskim porukama). Jedino mi se dopada odlična produkcija pesme.

- Princ je pobedio po glasovima publike i dok god RTS postavlja svoj, a nekompetetan i smešan žiri nikada neće u Srbiji pošteno pobediti pravi pevač po glasovima publike! Jer zahvaljujući publici mi pevači trajemo! Publika je najmerodavnija jer sami vidite kakav žiri postavlja RTS u svoju korist... Budite uvek na strani istine! Jer pesma koja uđe u narod postaje hit! A od para naroda se plaća i ovo takmičenje i troskovi odlaska “pobednika” na Evroviziju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Neko

05.03.2023 17:29

Rekla Maja Nikolic i ostala ziva, svasta. Nije ona Leni Kovacevic po ukusu i kvalitetima ni do kolena.

Milovan

05.03.2023 20:45

Pesma je bezveze