RTS RASKRINKAN, PESMA ZA EVROVIZIJU NAMEŠTENA: Pevačica otkrila ko će predstavljati Srbiju, javnost šokirana!

Autor:

Zabava

26.02.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja NIkolić jedna od retkih pevačica koja tvrdi da je pesma za Evroviziju nameštena!

RTS RASKRINKAN, PESMA ZA EVROVIZIJU NAMEŠTENA: Pevačica otkrila ko će predstavljati Srbiju, javnost šokirana!

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Maja Nikolić već godinama unazad vodi ljuti bitku oko izbora za pesmu koja će nas predstavljati na predstojećoj Evroviziji

Naime, ona je u par navrata javno pričala o raznoraznim nameštaljkama koje se tiču ovog takmičenja i kako po njenom mišljenu nikada dobri pevači i dobre pesme ne završavaju kao pobednici. 

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

 

Kada sve saberemo i oduzmemo Maja je neko ko bi po svojim vokalnim sposobnostima kako i sama kaže bila idealan kandidat za takmičenje, ali afirmisanim pevačima čelnici našeg izbora za pesmu Evrovizije ne dozvoljavaju prijavljivanje. 

Na društvenim mrežama kako se približava izbor za našeg predstvanika za ovogodišnju Evroviziju, pokrenula se polemika o potencijalnim pobednicima ali i favoritima publike. Maja je upravo odreagovala na jedan post koji je naveo da je velika šteta što Maju Nikolić nisu pustili da se takmiči jer bi sigurno odnela pobedu. 

Foto: Youtube.com printscreen

Pesma za Evroviziju učesnici i pesme

 

Pevačica je ponovo potkačila medijsku kuću u kojoj se ovaj izbor održava i naglasila zašto nikada nije bila izabrana za pobedu jer se pobednik uvek znao unapred, a sada ga je čak javno i otkrila. 

- Ovaj tweet je imao 1380 prikaza, a danas 2089 prikaza. Hvala na podršci jer bitno je da svi znamo i vidimo da RTS nacionalna televizija, KOJU SVI PLAĆAMO, NE DOZVOLJAVA nama afirmisanim pevačima, zvezdama i potvrđenim umetnicima u Evropi i u svetu, kao što sam ja, A KOJI SU NJIHOVI NEISTOMIŠLJENICI, da učestvuju na Izboru za pesmu Evrovizije! A sve pod izgovorom da pesma nije dobra i da se ne sviđa komisiji RTS-a, dok u stvari MI koji smo srpske zvezde popularne u dijaspori i u celom svetu i koji bismo doneli milione glasova srpskoj pesmi baš zbog toga što godinama trajemo, mi zapravo nismo podobni da budemo PONOSNI PREDSTAVNICI NAŠE PRELEPE SRBIJE. Ova nepravda traje godinama jer sam lično učestvovala na preko 10 Beovizija i svaki put je izbio skandal i znao se pobednik par meseci unapred! Nadam se da ćemo nekada imati srpski brend nacionalnu zvezdu koja će poštenom pobedom ponovo dovesti Evropu u Srbiju! Imamo Đokovića koji je NAJBOLJI I NAJVEĆI srpski ambasador u svetu ali zaslužujemo da kao mala i ponosna zemlja imamo i umetnika - napisala je Maja u opisu fotografije. 

Na pitanje u komentarima zna li ko će pobediti, Maja je ko iz topa odgovorila da će to biti Boris Subotić. 

Foto: Instagram.com

Maja Nikolić o pesmi za Evroviziju tvrdi da je namešteno

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading