PRED ODLAZAK NA PESMU ZA EVROVIZIJU: Anđelina poručila jasnu poruku "Vežbala sam na svojoj tremi i sad idem da se čeličim" (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.02.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anđelina odlučna da potpuno promeni svoj nastup na Pesmi za Evroviziju 2023.

PRED ODLAZAK NA PESMU ZA EVROVIZIJU: Anđelina poručila jasnu poruku "Vežbala sam na svojoj tremi i sad idem da se čeličim" (VIDEO)

Foto: Radio S

Anđelina je gostovala u Jutarnjem programu “Dobro jutro, Srbijo” na Radiju S, a voditeljima Ireni Karaklajić I Ivanu Milovanoviću je otkrila da ove godine na Pesmi za Evroviziju 2023 ne očekuje ništa, ide da se zabavi.

Pa, iskreno, ove godine ništa ne očekujem. Idem da se zabavim i da ispravim sve neke greškice koje sam imala prošle godine. Vežbala sam na svojoj tremi i sada idem da se čeličim.

Foto: Radio S

Anđelina na Radio S

 

Takođe, priznala im je da ima zanimljivih konkurentskih pesama na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju, a izdvojila je i svoje favorite.

Super mi je Nađa, „Devojka tvog dečka“, super mi je Filarri, Luke Black – to mi je pesma kao za film. Filip Baloš mi je super, Savo, Zejna, Džipsi...Svi su mi super.

Kako je sve to izgledalo u Jutranjem program Radija S, pogledajte u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S (@radio_s1)

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading