HURRICANE PUCAJU ZA EVROVIZIJU: Uraganke otkrile šta spremaju za prestižni festival, pa progovorile o SKANDALU javnog servisa! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove članice grupe "Hurricane" ne kriju uzbuđenje zbog nastupa na "Pesmi za Evroviziju".

Mlade članice grupe "Hurricane", Sara, Miona i Jovana, danas su posetile centar za decu sa smetnjama u razvoju i tom prilikom im udelile paketiće povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Devojke su nakon druženje sa mališanima stale ispred objektiva portala Republika i progovorila o humanitarnom radu, učestvovanju na domaćem izboru za predstavnika na "Evroviziji", kao i o skandalu koji ji juče digao javnost na noge.

- Danas smo ovde da bismo podelili paketiće mališana za ove divne praznike i zaista smo srećne i ispunjene što smo sa njima, svi su bili nasmejani i vedri, pa tako i mi sa njima, što je stvarno prelepo! Uneli su nam neku pozitivinu energiju pored ove kiše koja pada ceo dan - smeju se nove Uraganke, pa nastavljaju:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Hurricane, Sara, Miona i Jovana

- Naša je ideja, a u dogovoru sa celim našim timom smo uspeli da sve ovo izvedemo. Ovo je nešto što nas pored muzike ispunjava i želimo da nastavimo tradiciju koje su imale prethodne članice grupe "Hurricane" i da što više posećujemo ovakva mesta - kažu devojke.

Kako je Nova godina prošla, upitali smo devojke da li su u najluđoj noći radile ili odmarale, a zatim i šta su poklonile jedna drugoj za praznike.

- Odamarale smo, Novu godinu i praznike smo provele u porodičnoj atmosferi. Nas tri smo zajedno non-stop, ne odvajamo se! Za praznike smo poklonile sebe jedna drugoj (smeh). Šalu na stranu, častile smo se lepim stvarima, ali neka to bude tajna - ističu pevačice.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Hurricane, Sara, Miona i Jovana

Mlade devojke će se uskoro naći i na sceni takmičenja "Pesma za Evroviziju", gde će okušati sreću i pokušati da osvoje srce naroda i odu u Liverpul, kako bi branile boje naše zemlje na prestižnom takmičenju.

- Prezadvoljne smo se što smo prošle, uzbuđenje raste! Sreći nema kraja, nastavile smo ono što su i naše prethodne članice radile, nastavljamo da održavamo brend grupe "Hurricane". Jedva čekamo! Svakako da postoji neka doza pritiska, velika je odgovornost, ali pozitivne smo. One su nam veliki uzor, dale su nam dobre savete i drago nam je što imamo nekog sa iskustvom kako bi nam pomogao u celoj ovoj priči - kazale su Sara, Miona i Jovana vidno uzbuđene.

Republika

Foto: ATA Images

Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Kneževiž i Ivana Boom Nikolić

Kako je naziv njihove pesme sa kojom će se takmičiti, "Zumi zimi zami", postao već hit na društvenim mrežama, devojke ističu da ne nisu upoznati s tim, ali 

- Ne! Nismo videle (smeh)... Ali odmah sad moramo da pogledamo. Možemo vam reći da se radi o jednoj igri, ali videćete već o kojoj. Svako može da doživi pesmu drugačije. Scenski nastup će biti, kao i uvek, energičan, u skladu sa našim imenom - obećavaju Uraganke.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Hurricane, Sara, Miona i Jovana

Juče se velika prašina digla oko predsednika Upravnog odbora RTS-a, Branka Klanščeka, koji je autor jedne od numera koja će se naći na pomenutom takmičenju. S obzirom na njegovu funkciju, mnogi smatraju ovaj potez nedopustivim, međutim, Uraganke nisu upoznate sa tom situacijom.

- Ne, nismo čule, stvarno ne pratimo takve stvari. Nemamo kad - rekle su kratko devojke, a zatim se osvrnule i na potencijalne skandale u njihovoj karijeri:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Branko Klanšček, predsednik UO RTS

- Znamo da to neki rade namerno, ali to od nas nećete očekivati. Lepše je da uradimo ovako neku lepu akciju humanitarnog karaktera i da se priča o nama i dobrim stvarima koje smo uradile, nego o lošim. Nećemo raditi gluposti kako bismo stekle uspeh, mlade smo, ali nas podstiču samo pozitivne stvari. Tako da, nažalost za vas, skandala kod nas nema, ali uvek računajte na energiju, smeh, zabavu, pevanje, ples i ljubav - zaključuje devojke iz grupe "Hurricane" za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Hurricane, Miona, Jovana i Sara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading