ŠOK TRANSFORMACIJA! Konstrakta je nekada potpuno drugačije izgledala, a onda je promenila LIČNI OPIS - jedna stvar se ipak nije promenila (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je poznata po svom specifičnom izgledu, a nekada je izlgedala potpuno drugačije.

ŠOK TRANSFORMACIJA! Konstrakta je nekada potpuno drugačije izgledala, a onda je promenila LIČNI OPIS - jedna stvar se ipak nije promenila (FOTO)

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Ana Đurić Konstrakta, koja je prošle godine predstavljala Srbiju na "Evroviziji" u Torinu i osvojila peto mesto sa pesmom "In Corpore Sano", nekada je izgledala potpuno drugačije. Konstrakta je, inače, pre solo karijere, pevala u grupi "Zemlja gruva", a sada na društvenim mrežama kruži njena fotografija od pre čak dve decenije.

Naime, tada je Konstrakta imala plavu kosu i nosila je šiške, dok je ostala verna crvenom karminu po kom je prepoznatljiva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Iako je ostvarila zavidan uspeh i svojim jedinstvenim nastupom osvojila Evropu, priznala je da se u njenom životu nije ništa promenilo i da se i danas kao sav običan svet vozi gradskim prevozom.

- Već sam počela da idem gradskim prevozom. Tamo prolazim čak i nezapaženo. To znači da je sve okej, sve je u redu sada. Da bi se uspelo u ovom poslu nije dovoljan samo talenat, već rad, posvećenost i promišljenost. Ali ne promišljenost u smislu da se narodu da samo ono što traži, već da se baviš onim čime se baviš, ne da ga odrađuješ - kazala je ranije Konstrakta.

Republika

Foto: Profimedia

Konstrakta Evrovizija 2022

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading