"KO ZNA ŠTA JE TU U PITANJU..." Ivana Selakov vidno uznemirena zbog Laćine smrti, osvrnula se na PROKLETSTVO koje prati porodicu Tucaković-Radulović (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Milana Laće Radulovića zatekla je javnost, ali i mnoge estradne ličnosti sa domaće scene.

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je beživotno telo tekstopisca Milana Laće Radulovića, sina pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, pronađeno pre nekoliko dana na ulicama Tel Aviva, u Izraelu. 

Pevačica Ivana Selakov pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink, te nam je tom prilikom otkrila da lično nije poznavala pokojnog Radulovića, ali da je imala jaku želju da sarađuje sa njegovom majkom, Marinom.

- Ispratila sam šta se desilo. Nisam poznavala Laću, nikada mi ništa nije napisao, kao ni Marina, nažalost. Kasnije sam krenula da snimam svoje sole pesme, pa sam odmah krenula sa Aleksandrom Milutinović, ona je kompletan autor, i tekstopisac i kompozitor, pa nije bilo potrebe da uzimam solo tekst. Naravno da sam imala želju da sarađujem sa Marinom, ali nisam stigla zbog njene prerane smrti - istakla je Ivana na samom početku za Republiku, a zatim priznala da ju je ova vest uznemirila:

Republika

Foto: Youtube, ST/D. Kadić,

Milan Laća Radulović, Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa

- Ova vest je užasna i zaista tragična. Pročitala sam da je imao 36 godina, ako je to istina, to mi je stvarno prestrašno! Jako mi je žao i ne mogu ni da zamislim kako je ocu... Ocu koju je izgubio dva sina i suprugu - kazala je pevačica.

Ona se osvrnula i na navode da je porodica Tucaković-Radulović ukleta, te da ih prati nesreća za nesrećom.

- Ne možemo pričati da njih prati neka nesreća, nikad se ne zna! Ko zna šta je tu u pitanju, ali svakako ovim putem upućujem saučešće Futi. Njega sam upoznala u studiju kad sam pevala neke prateće vokale pre nekoliko godina, super je lik... To je jedna užasna tragedija - zaključila je Ivana Selakov u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Ivana Selakov potrešena zbog vesti da Laća Radulović umro

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading