"O MRTVIMA SVE NAJBOLJE" Tamara Đurić nazvala pokojnog Laću NARKOMANOM, a sada se oglasila povodom njegove tragične smrti - evo šta je rekla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović nedavno je pronađen mrtav, a ovim povodom oglasila se i Tamara Đurić, koja je svojevremeno ratovala sa njim.

"O MRTVIMA SVE NAJBOLJE" Tamara Đurić nazvala pokojnog Laću NARKOMANOM, a sada se oglasila povodom njegove tragične smrti - evo šta je rekla!

Foto: Instagram/printskrin

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, pronađen kako leži mrtav na ulicama Tel Aviva, u Izraelu. 

Ova vest potresla je mnoge poznate ličnosti sa naše estradne scene, jer je među njima bilo i onih koji su sarađivali sa Radulovićem. Ipak, Laća nije bio poznat samo po svojim emotivnim stihovima i hitovima koje je pisao, već i po britkom jezikom i skandalima, u koje je neretko upadao upravo zbog njega.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

MIlan Laća Radulović pronađen mrtav na ulicama Izraela

Tako je pre nekoliko meseci ratovao i sa starletom Tamarom Đurić, kada je pokojni tekstopisac ničim izazvan isporizovao folkera Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu Slađu. Naime, Laća je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju estradnog para iz bazena, na kojoj se grle i ljube, i napisao niz uvreda na njihov račun. 

Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje... S**** vam se u ljudska prava - napisao je Laća u jednoj od svojih objava, a zatim i dodao:

Ma kakave veze ima - kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve četiri strane - napisao je on tada.

Nakon ovoga, usledila je i oštra reakcija Tamare Đurić, koja je žestoko osudila potez pokojnog Laće. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, starleta tom prilikom nije birala reči.

- Eutanazija i hemijska konstracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Nikada neizlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? - napisala je Đurićeva tada na svom Instagram profilu.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Tamarom, kako bismo saznali kako je ona primila vest o tragičnoj sudbini talentovanog tekstopisca, te je upitali i da li je očekivala ovakav ishod, s obzirom da ga je pre nekoliko meseci nazvala "neizlečenim heroninskim zavisnikom".

- O mrtvima i bivšima sve najbolje. Neka ga čuvaju anđeli i neka mu je laka zemlja - kratko je rekla Tamara za Republiku, te je jasno da između njih nije ostalo zle krvi nakon sukoba o kojem se naširoko pisalo.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Tamara Đurić se oglasila povodom smrti Milana Laće Radulovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Leonidas

22.12.2022 20:23

E bas ste nasli koga da pitate. Stotine 'pevacica', 'pevaca', starleta i totalno bezanimljivih osoba ce sad da skypljaju neke poene na pokojniku. Ostavite ga na miru, bolje vam je da se opismenite. 'Isporizovao folkera', 'vec i po britkom jezikom', 'hemijska konstracija'.