ŠOK: "Orlovi" ostali bez selektora!

Autor:

Sport

22.12.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat na Svetskom prvenstvu mu došao glave.

ŠOK: "Orlovi" ostali bez selektora!

Foto: Starsport

Filip Kostić protiv reprezentacije Poljske

Fudbalski savez Poljske (PZPN) saopštio je da neće da produži ugovor sa dosadašnjim selektorom Česlavom Mihnevičem posle eliminacije nacionalnog tima u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Poljski "Orlovi" su u osmini finala SP eliminisani od selekcije Francuske rezultatom 3:1.

Mihnevič ima ugovor sa PZPN do kraja godine.

- Posle detaljne analize svih informacija, PZPN je odlučio da Mihneviču ne produži ugovor, koji ističe na kraju ove godine - saopšteno je iz PZPN-a.

Predsednik PZPN-a Cezari Kuleša zahvalio je Mihneviču, koji je preuzeo reprezentaciju Poljske u januaru ove godine posle odlaska Portugalca Paula Souse.

- Kao što znamo, Mihnevič je preuzeo tim u teškom trenutku. Uprkos tim okolnostima, uspeo je da izbori SP. Takođe, zadržao je sa Poljskom mesto u elitnom rangu Lige nacija. Vodio je reprezentaciju do prve nokaut faze SP prvi put posle 36 godina. Za to, Česlav Mihnevič zaslužuje zahvalnost - rekao je Kuleša.

PZPN navodi da će uskoro imenovati novog selektora, koji će voditi selekciju Poljske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vranjanac

22.12.2022 19:54

Ljigavi ste i prosti.