U BOKSU ZA OKRIVLJENE SMEH KAD MILJKOVIĆ PROVOCIRA LALIĆA: Belivuk gleda u svoje papire

Autor:

Hronika

22.12.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok saradnik Srđan Lalić danas je na suđenju pripadnicima Belivukovog klana u Specijalnom sudu u Beogradu više puta pokušao i uspeo da isprovocira optuženog Marka Miljkovića, dok ga je ovaj ispitivao.

U BOKSU ZA OKRIVLJENE SMEH KAD MILJKOVIĆ PROVOCIRA LALIĆA: Belivuk gleda u svoje papire

Foto: Tanjug/Estock/MUP

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Atmosfera u sudnici danas je prilično napeta. Marko Miljković koji ispituje svedoka okrivljenog Srđana Lalića često tokom postavljanja pitanja donosi sopstvene konstatacije, kako bi pokušao da navede svedoka okrivljenog da odgovor bude kako njemu odgovara.

Zato svedok okrivljeni Lalić često reaguje sa "preciziraj".

Pored sudnice, iza stakla, u boksu za okrivljene, dva mesta ispred Miljkovica, sedi šef ozloglašene kriminalne grupe, Veljko Belivuk, koji je na suđenje došao u teget plavoj majici, sa svetlim zelenim fluoroscentnim znakom poznatog sportskog brenda na desnom ramenu.

Sa druge strane i Marko Miljković, za razliku od juče, presvukao je majicu, pa je danas u sivoj sa crnim detaljima, nalik vojnoj.

Međusobno peckanje nije izostalo pa su reakcije Belivuka često bile da se svedok opomene da ne dobacuje.

Neretko pri svedočenju Lalića, Veljko Belivuk gleda u papire koje drži na klupi pored sebe.

Ni upadice nisu izostale ovog puta, pa su se pojedini članovi pogledali kada je Lalić kazao Miljkoviću:

- Možeš da mi ga zaključiš, decenije su pred nama.

Kada bi Miljković dobacio svedoku okrivljenom "što si nervozan, ili popij malo vode", u boksu za okrivljene vladao je smeh.

Vidna je i nervoza Miljkovića koji postavlja pitanja, pa u toku ispitivanja često se češe olovkom ili u pojeniim momentima naslonjen na jednu ruku pridržava se za sto, a drugom na kuku. Bilo je i indirektnih pretnji u sudnici, pa je Miljković poručio Laliću:

- Držiš se ti na koncu!

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi se nastavlja u 17:05 nakon što je predsednica veća sudija Vinka Beraha odredila pauzu od 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading