NOVAK POTPUNO ZATEČEN! Đokovića ovako niko nikada nije oduševio!

Autor:

Sport

22.12.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se oglasio posle velikog podviga reprezentacije Argentine na Mundijalu.

NOVAK POTPUNO ZATEČEN! Đokovića ovako niko nikada nije oduševio!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković žestoko je nahvalio Lionela Mesija, koji je konačno uspeo da se sa selekcijom Argentine domogne Boginje na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nole se novinarima obratio iz Dubaija, gde trenutno učestvuje na turniru Svetske teniske lige.

Imao sam veliku sreću što sam bio tamo. Za mnoge je to najbolje finale Svetskog prvenstva u istoriji. Kakvo izvanredno finale, način na koji je Argentina osvojila, a potom njihov doček u domovini. Svi smo videli kako su dočekani u Argentini, a posebno Mesi. Bilo je spektakularno, iskreno, toliko sam uživao. Kao ljubitelj sporta i fudbala, naravno da se divim Mesiju i mnogo ga poštujem - izjavio je Srbin, koji se poput Lea bori za prestižnu titulu najboljeg u istoriji u svom sportu, a potom je dodao:

Mesi je skroman, momak na zemlji koji se ne zanosi uspehom. Ono što je postigao svih ovih godina je primer za svu decu, koja mu se dive i žele da budu kao on - naveo je srpski as.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leo, kapa dole - Nole čestitao "Gaučosima" svetsku titulu

Novak je na kraju priznao da bi voleo da ima istu ulogu kao Mesi.

Želim da verujem da se ljudi, posebno deca i mladi, identifikuju sa mnom. Trudim se da to uvek imam kao savest u svemu što radim, gde god da odem, šta god da kažem. Mi kao sportisti imamo veliku privilegiju da imamo platformu i da imamo glas. Ovaj sport prate milijarde ljudi širom sveta. Sport govori univerzalnim jezikom, sudara se sa svim granicama. Nadam se da će mnoga deca zgrabiti teniski reket kada vide mene ili druge tenisere - zaključio je Đoković.

Podsetimo da su Argentinci u Kataru stigli to treće titule svetskog šampiona, a prethodne dve doneo im je legendarni Dijego Armando Maradona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading