IZVUČEN LEŠ IZ JEZERA PERUĆAC! Ronioci pronašli telo muškarca čiji je nestanak prijavljen juče!

Autor:

Hronika

22.12.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leš je poslat na obdukciju.

IZVUČEN LEŠ IZ JEZERA PERUĆAC! Ronioci pronašli telo muškarca čiji je nestanak prijavljen juče!

Foto: Republika.rs

Ronioci Žandarmerije uz pomoć pripadnika Vatrogasnog specijalističkog tima za spasavanje na vodi izvukli su telo za sada nepoznate osobe

Telo je primećeno danas, a izvučeno je iz vode oko 11:40 sati. 

Leš nepoznate osobe poslat je na obdukciju gde će se utvrditi identitet, ali i uzrok i vreme smrti, piše Informer.

Ronioci žandarmerije u popodnevnim satima pronašli su i izvukli telo šezdesetosmogodišnjeg M.H. koji je juče ujutru nestao u vodama jezera Perućac. Potraga za nestalim muškarcem odvijala se u izuzetno teškim uslovima.

- Jezero Perućac je potpuno mutno, hladno a podvodne struje su izuzetno jake. Ipak, angažovane ekipe dale su svoj maksimum da pronađu telo nestalog muškarca. Da nije pronađeno danas, potraga bi bila obustavljena - rekao je za RINU koji je učestvovao u potrazi.

M.H. je juče ujutru taksijem došao do jezera, a od vozača tražio i broj kako bi ga pozvao za povratnu vožnju. Nekoliko sati kasnije ribolovac koji je je pecao u blizini pronašao je lične stvari, telefon, naočare i cigarete koje su pripadale M.H.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading