PRVA SLIKA MARKA BULATA SA ŽENOM NAKON POMIRENJA: Nakon skandala o kojem je brujala javnost, pevaču cvetaju ruže u braku sa Marijom (FOTO)

Autor:

Zabava

22.12.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bulat pojavio se na jednom gradskom događaju u pratnji svoje supruge, Marije.

PRVA SLIKA MARKA BULATA SA ŽENOM NAKON POMIRENJA: Nakon skandala o kojem je brujala javnost, pevaču cvetaju ruže u braku sa Marijom (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat

Ceo estradni svet je ostao šokiran kada je pevač Marko Bulat prijavio policiji suprugu Mariju za nasilje. Svi su pomislili da je to kralj velike ljubavi pevače i njegove dugogodišnje izabranice, ali desio se obrt i on se pre nekoliko dana pojavio na snimanju jedne novogodišnje emisije ruku pod ruku sa lepšom polovinom.

Oni su ovog puta viđeni i uslikani zajedno na jednoj promocji Bulatovih kolega. Njih dvoje su pozirali nasmejani, pa se može reći da je pomirenje definitivno, o čemu je Marko Bulat nedavno govorio za Republiku:

- Ovo su najlepše godine mog života kada gledam kako mi deca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom, Bogu hvala, sve je odlično - istakao je Marko nedavno za naš portal.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Marko Bulat se pomirio sa suprugom Marijom

Na pitanje da li je povukao tužbu protiv Marije, Marko je odgovorio pesmom.

- "Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe". Njoj pevam druge pesme. Ljubav mora da pobedi, kako ne razumete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor - rekao je pevač veselo.

Podsetimo, Marko je svojevremeno pričao da ga je Marija grebala i davila.

Prijavio sam zvanično nasilje u porodici, zato je verovatno i izašlo u novinama, samo sam hteo da kažem da nije istina da se ona drogirala, sve ostale njene izjave ne želim da komentarišem. Sam sebe nisam davio, ne znam da li se razvodim, videćemo od ponedeljka, pošto danas u razgovoru sa svojom suprugom ne vidim sa te strane želju da ovaj brak opstane, ja želim da taj brak opstane zbog dece, ljubavi i jer je ona bolesna žena. Pod broj ljubavi i da ona ozdravi. Naravno da je volim, ona je majka moje dece - rekao je tada Bulat.

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Marko Bulat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading