POMAHNITALI KURTI OPET PRETI! ''Čekamo da KFOR ukloni barikade - u suprotnom ćemo ih sami ukloniti''

Autor:

Vesti

22.12.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Prištine opet pljušte provokacije!

POMAHNITALI KURTI OPET PRETI! ''Čekamo da KFOR ukloni barikade - u suprotnom ćemo ih sami ukloniti''

Foto: Tanjug/AP

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjaj Svečlja besramno je izjavio danas da Priština čeka da Kfor reaguje i ukloni barikade na severu Kosova i Metohije koje su postavili Srbi, te da će ih u suprotnom ukloniti tzv. kosovska policija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kosovska policija

- Radi veće stabilnosti čekamo da to urade ili oni koji su postavili barikade ili Kfor, ali i čekanju je kraj - javno je rekao Svečlja na konferenciji za novinare u Kosovskoj Mitrovici, prenose prištinski mediji.

Dodao je da tzv. kosovska policija ima sve potrebne kapacitete da ukloni barikade.

On je rekao i da su barikade izgubile svrhu i da ih Srbija, kako kaže, koristi da blokira pravne radnje lažne države.

Svečlja je rekao da se bivši srpski policajac Dejan Pantić, koji je uhapšen pre nekoliko dana, i dalje nalazi u policijskoj stanici kod Jarinja, da je njegovo stanje dobro i da je na odgovarajućem lečenju. 

Kako je istakao, prebacivanje Pantića u odgovarajući pritvorski centar je prioritet za prištinske vlasti i za to su, kazao je, zatražili pomoć od međunarodnih partnera.

I pored svih sramnih reči, kad je reč o zahtevu za puštanje Pantića, Svečlja je kazao da je to za Prištinu neprihvatljivo. 

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading