ŠTA JE OVO, MAJO?! Nikolićevoj sevnule BRADAVICE na snimanju novogodišnjeg programa, izbacila bujne grudi na izvol'te (PAPARACO)

Autor:

Zabava

21.12.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god da se pojavi, Maja Nikolić napravi opštu pometnju.

ŠTA JE OVO, MAJO?! Nikolićevoj sevnule BRADAVICE na snimanju novogodišnjeg programa, izbacila bujne grudi na izvol'te (PAPARACO)

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

Danas se u Šimanovima održava snimanje novogodišnjeg programa televizije Pink, a mnogobrojne poznate ličnosti sa domaće javne scene pojavile su kako bi svojim hitovima doprinele spektaklu u najluđoj noći.

Među estradnjacima našla se i pevačica Maja Nikolić, koja je na snimanje pristigla u krajnje zanimljivom stajlingu, a po svemu sudeći, brushalter nije nosila, te su joj bujne grudi slobodno visile i "borile se za dah" ispod uskog sakoa simbolične roze boje.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić ima nemirne grudi

Za Majin stajling mnogi su podigli obrve, a zatim i iskolačili oči kada su pevačici u jednom trenutku sevnule bradavice. Naime, Nikolićeva se kratko sagnula kako bi nešto dohvatila sa ulice, što je bilo dovoljno da naš paparaco uhvati trenutak o kojem će se pričati.

Detaljnije pogledate u foto-galeriji u nastavu ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mirko

21.12.2022 18:19

Splasnule kao probušeni baloni.

DEDA MRAZ

21.12.2022 23:13

Wauuu matorka pokazala sise,ovo je udarna vest za dnevnik!Jadno