Crvena zvezda UPALILA motore! (FOTO)

Autor:

Sport

21.12.2022

15:26 >> 15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije želi da odbrani duplu krunu.

Crvena zvezda UPALILA motore! (FOTO)

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Deo fudbalera Crvene zvezde se okupio i na terenu iza severne tribine stadiona „Rajko Mitić“ odradio prvi trening posle zimske pauze. Na spisku šefa stručnog štaba Miloša Milojevića se našlo 17 igrača.

Okupljanju su prisustvovali Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić i  Nikola Knežević.

 

 

Pored standardnih iskusnih igrača i mladi fudbaleri su sa trenažnim procesom započeli pre okupljanja celokupnog tima, kako bi imali više vremena za rad sa strategom crveno-belih  Milojevićem.

Crveno-belima su priključeni iz razvojnog tima Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Nikola Knežević koji su sjajnim izdanjima u Prvoj ligi Srbije zaslužili poziv šefa stručnog štaba. Ekipa će trenirati u Beogradu do odlaska na pripreme u Tursku 8. januara, a zvanična prozivka je planirana za 2. januar, kada će se i ostali igrači priključiti treninzima.

Fudbaleri Crvene zvezde će se od februara sledeće godine takmičiti na dva fronta - u Superligi i Kupu. Boriće se da i treću godinu uzastopno osvoje duplu krunu i obezbede direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading