DA LI SE SPREMA POVRATAK U PARTIZAN? Reprezentativac golica maštu Grobara (FOTO)

Autor:

Sport

21.12.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj je pružao najbolje partije.

DA LI SE SPREMA POVRATAK U PARTIZAN? Reprezentativac golica maštu Grobara (FOTO)

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Aleksandar Šćekić nikako da se skrasi po odlasku iz Partizana - juče je okončao misiju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Reprezentativac Crne Gore posle svega pet meseci stavio je tačku na igranje u Dibi el Fudžejri.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Šćelić u dresu Partizana

Podsetimo, korpulentni vezista napustio je crno-belo jato krajem januara potpisavši ugovor sa Zaglebjem iz Lubina, međutim, u Poljskoj se zadržao samo do sredine jula. Poslodavci su bili zadovoljni, ali do razlaza je došlo na Šćekićevo insistiranje zbog privatnih razloga.

Rođeni Beranac ostavio je lep utisak za tri i po godine u Humskoj, doprinevši osvajanju Kupa Srbije 2019. Za Parni valjak upisao je 133 meča i može da se podiči sa 12 pogodaka.

Podatak da je Aleksandar Šćekić došao u Partizan u jesen 2018. kad je najbliži saradnik Zoranu Mirkoviću bio sadašnji šef struke Gordan Petrić dodatno golica maštu navijačima crno-belih da je moguć i povratak u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading