ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Goca Lazarević hoće na "Evroviziju", ali ona nije jedino iznenađenje - ovo su pevači koji žele da se bore za najbolju pesmu Evrope

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći izbor za predstavnika na "Evroviziji" godinama unazad intrigira i izaziva veliku pažnju javnosti.

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Goca Lazarević hoće na "Evroviziju", ali ona nije jedino iznenađenje - ovo su pevači koji žele da se bore za najbolju pesmu Evrope

Foto: Tanjug/J. ILIĆ, Wikipedia

Na ovogodišnjem konkursu za izbor domaćeg predstavnika na prestižnom muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije" prijavio se veliki broj takmičara, a među njima našla su se imena poznatih koje niko nije očekivao.

Naime, među učesnicima koji će se takmičiti na nacionalnom izboru našla se grupa "Frajle", pevač Dragan Kojić Keba, Goca Lazarević, Tijana Dapčević i princ od Vranje. Ovaj spisak iznenadio je mnoge, te mnogi komentarišu da Gocu Lazarević, pevačicu izvorne narodne muzike, nikako nisu očekivali.

Republika

Foto: Republika

Goca Lazarević veliko iznenađenje na domaćem izboru za "Evroviziju"

Inače, na prošloj "Pesmi za Evroviziju 22" našu zemlju predstavljala je Ana Đurić Konstrakta, a sa njom u finalu bila je Sara Jo. Inače, Dragan Kojić Keba prošle godine bio je velika podrška Konstrakti, a malo ko bi pomislio da će se i on sledeće godine prijaviti.

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba hoće na "Evroviziju"

Podsetimo, naša predstavnica zauzela je treće mesto u drugom polufinalu. Odmah nakon proglašenja pobednika, na zvaničnom sajtu Pesme Evrovizije objavljeni su i rezultati glasanja u polufinalima, koja su održana 10. i 12. maja. Pobednik 1. polufinala bila je Ukrajina, dok je u 2. polufinalu najbolja bila Švedska.

Naša predstavnica Konstrakta od strane publike zauzela je visoko 3. mesto, iza pomenute Švedske i Australije, sa osvojenih 237 poena.

Republika

Foto: ATA Images

Konstrakta na "Evroviziji"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Karleuša

22.12.2022 18:26

Goca moze dase tamnici sa Lunom,Kijom i Stanijom pa ako prodje boze mili.

Petar

07.02.2023 18:03

Publika neka odluči.