SUZE I TIŠINA NA SAHRANI JOVANE IZ LESKOVCA! Potresne scene sa sahrane nastradale maturantkinje : Bila je vesela i uvek nasmejana

Autor:

Hronika

07.02.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije kažu da je ovo tragedija koja se ne pamti u Grabovnici.

SUZE I TIŠINA NA SAHRANI JOVANE IZ LESKOVCA! Potresne scene sa sahrane nastradale maturantkinje : Bila je vesela i uvek nasmejana

Foto: Privatna arhiva

Oko roditeljske kuće maturantkinje Ekonomske škole u Leskovcu Jovane Janković, okupio se danas veliki broj ljudi da je isprati do večne kuće, a među njima je najviše mladih koji se retko viđaju na sahranama.

Ispred kuće su njeni drugovi i drugarice iz odeljenja, društvo sa kojima se družila u samom Leskovcu, ali i njeni vršnjaci iz Velike Grabovnice i svih okolnih sela.

Na licima zamrznute suze u ledenom danu, a tišina i tuga su vladale na groblju, prenosi Telegraf.rs.

- Nisam u stanju da govorim - kaže dečak iz komšiluka, dok briše suze rukama od kaputa i okreće glavu.

Podsetimo, Jovana Janković poginula je 5. decembra na starom grdeličkom putu kada je automobil marke BMW sleteo s puta, a tada su teško povređena i tri mladića.

- Sedela je u klupi ispred mene, bila je vesele prirode, uvek nasmejana, dobra, prava drugarica. Pravile smo planove da zajedno studiramo na Ekonomskom fakultetu u Nišu - priča devojka iz njenog odeljenja.

Komšije kažu da je ovo tragedija koja se ne pamti u Grabovnici.

- Nije ovo tragedija samo za nas, već za ceo ovaj kraj, ona je iz Velike Grabovnice, mladić P.N. (24) koji je vozio automobil je iz Male Grabovnice, takođe i V.S. (19), dok je A.S. (17) je iz Zagužana - rekla nam je meštanka ovog sela.

Prema navodima meštana od Jovane su došli da se oproste i roditelji dvojice povređenih momka, a tu je i nekoliko pripadnika Vojske Srbije jer je njen otac, kako kažu, profesionalni vojnik.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading